Ce vrei de fapt de la viata?

Ce vrei de fapt de la viata

Imagine: Jesús M García Flores

Fa lucurile pe rand, nu iti face griji, ele te vor astepta oricum. Nu iti rata momentul incepand sa visezi la ce urmeaza sa faci, oricat de dulce ar fi acest vis. Sa iti fie clar: Tu esti cel care face, iar Tu esti aici, dar cine esti Tu?

Viata inseamna posibilitati infinite, pe fiecare in parte o poti alege intr-un fel sau altul, aparent faci ceva anume in fiecare moment, doar aparent, pentru ca daca esti atent vei descoperi ca fiecare „activitate” in parte este de fapt o supa de senzatii, de energii ce danseaza pentru a crea acest moment asa unic cum este.

Acest moment este intr-adevar unic, nu a mai fost niciunul la fel pana acum si nici nu va mai fi. Poate ca au fost altele asemanatoare, insa mereu cel putin un ingredient a fost diferit.

Asa ca de ce sa iti faci griji sau chiar sa visezi la ceea ce urmeaza sa faci, cand de fapt ceea ce ai deja acum in fata este un cadou imposibil de pus in cuvinte. Este un dar, viata insasi s-a pus la picioarele tale prin acest moment, nu il rata.

Mintea vrea mereu sa fii acolo undeva plecat, dar asa ne pierdem ocazia extraordinara de a gusta viata prin intermediul acestui corp.

Ramai aici, nu mai fugi.

Ce vrei de fapt de la viata? Ce vrei? Sincer si raspicat! Stai drept in fata vietii si nimic nu te va mai indoi ci dimpotriva te va ridica si te va purta pe culmi infinite. Viata are de unde, viata in sine este abunenta si prosperitate, descopera ca fiinta ta este la fel.

Ce vrei de fapt de la viata? Te las cu asta acum, ai mare grija de tine si de modul in care iti investesti timpul.

Te imbratisez.

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.