Ai puterea de a asimila total aceste cuvinte

Ai puterea de a asimila total aceste cuvinte

Viata are un ritm al ei. In mod normal si natural si noi ca si fiinte umane ne aflam in acest ritm. Unde curge viata, acolo curgem si noi.

Problema apare atunci cand ne identificam puternic cu gandurile noastre, iar sursa acestui fapt este localizata in: „Eu sunt acest corp”, dupa aceasta vine: Eu sunt Ion, Eu sunt Maria, iar mai departe continua cu Eu sunt doctor, Eu sunt mama, Eu sunt roman, Eu sunt crestin, Eu sunt ateu etc.

Toate aceste credinte nu fac decat sa sparga constiinta in bucati mici, energia fiind trimisa catre fiecare dintre aceste puncte. Cu cat gandim mai mult despre un aspect din viata noastra si cel mai important, cu cat credem cu adevarat in el, uitandu-ne adevarata noastra natura, acel aspect va deveni predominant in viata noastra si va influenta tot ceea ce facem aici pe Pamant.

Cuvintele acestea desi exprima Adevar nu sunt Adevarul insusi, fii Constient ca orice citesti de la mine sau de la oricine altcineva este doar o parte din Adevar, ea are scopul de a stimula Adevarul din tine si de a te face sa traiesti acest Adevar in viata ta.

Aceste cuvinte sunt o responsabilitate pentru tine, sunt lucruri pe care multe fiinte umane le cauta prin tot ceea ce fac. Ai puterea de a asimila total aceste cuvinte, altfel viata nu te-ar fi adus fata in fata cu ele.

Viata acesta este pentru a ne bucura impreuna de ea, lasa in urma problemele, lasa in urma acest mic „eu” din interior care incearca sa manipuleze viata si care cateodata incearca chiar sa se ilumineze. A avut scopul lui pana acum insa trebuie sa vezi ca si-a atins limita, nu poate mai mult. Este doar o piele veche de care eliberezi pentru a putea creste, pentru a gasi divinitatea din tine si pentru a-ti manifesta maretia aici pe Pamant, nu undeva in ceruri, in povesti de adormit copiii ci aici, aici Omule, aici.

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.