Nu dispera – Poem + Articol

nu dispera

Cand simti ca e greu, nu dispera

Cand simti ca nu mai poti, nu dispera

Cand nu vezi nici o iesire din asta, nu dispera

Cand toti te arata cu degetul, nu dispera

Cand nimeni nu crede nimic din ceea ce spui, nu dispera

Cand ramai singur, nu dispera

Cand parca nu mai intelegi nimic din viata asta, nu dispera

Cand nu mai ai nici o speranta, nu dispera

Chiar si cand disperi, nu dispera.

Toate astea sunt atent asezate pentru ca viata asta sa capete sens pentru tine, de aceea intelept este sa nu disperi in momentele grele. Invata in schimb sa te folosesti de ele, de cele mai multe ori momentele de suferinta sunt cele mai pline de vitamine pentru Cel ce vrea sa cunoasca adevarul despre el insusi.

Toata viata asta este despre asta. Daca tu crezi ca in momentul acesta cauti iluminare, pace, fericire, adevar, oricum ai numi lucrul cel mai maret pentru tine in viata, trebuie sa stii ca El nu este un punct suspendat in existenta, iar odata ce l-ai atins gata totul s-a terminat. Nu, ar fi trist daca ar fi asa.

Toata viata asta este despre acel lucru maret pe care il cauti. Nu il mai cauta in exterior, incepe sa il gasesti in interior, iar cautarea se va opri, actiunile tale in viata de zi cu zi nu vor mai haotice, relatiile vor inflori, iar profunzimea intelepciunii tale va continua sa se mareasca cu fiecare pas facut constient aici pe Pamant.

Asa ca nu dispera. Te pup si te imbratisez, toata viata ta are sa fie bine. Ai incredere.

 

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.