Simte momentul asa cum este el

simte momentul asa cum este el

Simte momentul asa cum este el. Daca asculti cu adevarat vei simti despre ce este vorba in acest moment. Trebuie doar sa fii putin atent. Semnele sunt mereu acolo. Nu le vedem pentru ca suntem mult prea scufundati in mintea noastra.

Petrecem atat de mult timp in fantezii, in ceea ce a fost, sau in planuri pentru un viitor care nu exista.

Trecutul este ceea ce moare in acest prezent, iar viitorul este ceea ce se naste din acest prezent. Este intr-un fel modul prin care constiinta recicleaza, dar nu trebuie sa fii preocupat de asta. Datoria ta este sa te bucuri de ceea ce Dumnezeu ti-a scos in cale acum, iar pentru a face asta trebuie sa fii in acord total cu momentul.

Asta se poate intampla doar daca tu dispari, daca lasi tot, inclusiv imaginea pe care ai proiectat-o despre tine insuti, iar daca faci asta cu adevarat ceea ce ramane este evident. Si se combina cu ceea ce e de facut in moment.

Fii atent, pentru ca mintea va incerca sa vina cu propuneri, „asta e, asta ai de facut”, nu asculta, ramai tacut si curgi natural cu viata. Sigur ca vor fi momente in care vei gresi, in care vei asculta gresit, dar la fel au fost si momente cand te-ai prabusit, fiind bebelus si incercand sa mergi. Iar acum este capabil sa si alergi nu-i asa?

Asculta viata, priveste viata, invata de la Ea, semnele sunt peste tot si toate te imping la contemplare, la a descoperi ceea ce esti cu adevarat, la a descoperi ce este cu toate astea, de unde vin si unde se duc. Aceasta cautare va avea momentele ei dificile, dar ele sunt necesare pentru a te intari in incredere si intelepciune.

Iti scriu asta pentru a-ti spune ca nu esti singur. Esti Singurul. Si te manifesti in toate.

Totul este bine fiinta minuntata.

Din liniste pentru liniste.

Scopul Comunității de Liniște este de a readuce experiența vie a Vieții pe acest Pământ. Odată ce acest lucru se produce, totul se va transforma în moduri în care mintea nu și le poate imagina acum. Toate materialele oferite în Comunitate vin pentru a te încuraja să descoperi și să trăiești ceea ce ești tu cu adevărat – mai multe detalii aici.cropped-Comunitatea-de-Liniste.png

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.