Cum sa scapi de gura lumii ?

cum sa scapi de gura lumii

Orice ai face, orice ai spune, niciodata nu o sa poti sa multumesti pe toata lumea. Asa ca nu te mai obosi sa faci asta.

Mereu vor fi critici, analisti, pesimisti, nemultumiti, neintelesi, victime, suparati, nervosi, plictisiti, tristi, deprimati.

Ei exista pentru ca exista si tu nu poti sa faci nimic in privinta asta.

In loc sa incerci sa ii convingi sau sa ii impaci pe ei, mai bine ai grija de tine. Ai grija de linistea ta, ai grija de bucuria ta, ai grija de intelepciunea ta. Ai grija cu adevarat de ele atunci cand cobori din minte inapoi in momentul prezent.

Din momentul prezent o relaxare se produce, aceasta aduce cu sine incredere in viata. Ramai aici, nu mai pleca in teoria mintii, nu te mai duce catre trecut sau viitor, iar in momentul acesta descopera ca nu este nevoie sa ii adaugi sau sa ii iei ceva, pentru ca este foarte bine exact asa cum este.

Este foarte simplu de fapt sa faci asta si cu cat o faci mai des cu atat descoperi ca este de fapt in natura ta reala sa fii asa, descoperi ca pur si simplu asa esti, iar capacitatea de a gandi este doar una din uneltele pe care le ai la indemana sa le folosesti atunci cand este necesar. NU TOT TIMPUL!

Asadar, intoarce atentia dinspe ascultarea lumii catre ascultarea interioara. Este cel mai sanatos lucru pe care poti sa il faci. Si pentru tine si pentru lume.

Marius

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.