Dincolo de incapatanare

Dincolo de incapatanare

Incapatanarea va face foarte multe victime in viata ta. In primul rand, primul care sufera de pe urma incapatanarii esti tu insuti, iar mai apoi vor suferi si cei din jurul tau.

Incapatanarea inseamna a mentine o idee fixa, inseamna a te inchide si striga cu voce tare ca adevarul tau este mai presus decat al celorlati. Incapatanarea vine la brat cu ignoranta si aroganta, iar in astfel de companie nu iti doresti sa te afli.

Este un loc foarte trist pentru o fiinta umana. Fiecare dintre noi a fost acolo si mai mult sau mai putin cunoaste ambientul acelui loc. Intelege ca este doar o etapa. Daca treci pe acolo, foloseste-te de experienta, nu te inchide, nu te incapatana, tine ochii larg deschisi, iar lectiile vor veni una dupa alta.

Nu te opri in viata asta, indiferent de experientele pe care le ai, nu te opri la una, nu o tine in brate, nu prespune ca pe baza la acea experienta trebuie sa iti judeci toata viata pentru ca vei da gres. Lasa experientele sa curga, bune, rele, revelatorii, plictisitoare, lasa-le sa curga. Tu ramai Observator al lor. Confirma-ti de fiecare data pozitia de observator al lucrurilor, iar ele nu vor mai avea nici o putere asupra ta.

Lumea va ramane ceea ce este, insa tu in interior te vei transforma, o capacitate mult mai profunda de a intelege se va dezvolta, iar privirea ta asupra lumii va fi clara, libera de conditionarile slefuite ale mintii. Incepi sa simti bucurie in orice faci, iar fericirea nu mai are un motiv anume, pur si simplu este. Intelegi ca nu este nimic gresit in lumea asta si ca fiecare fiinta umana se afla intr-o etapa a trezirii spirituale, fiecare dintre ei percepand lumea in functie de cat de mult reusesc sa se perceapa pe ei insisi in interior.

Asadar, in final, incapatanarea? Nu te serveste.

Da drumul la tot, iar daca ai ocazia sa spui cu voce tare ca ai gresit, fa-o. Cateodata, nimic nu este mai purificator decat un „Imi pare rau” spus din inima.

Toate bune fiinta extraordinara! Ne vedem pe aici,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.