Lasa trecutul si viitorul in pace si tu vei fi in pace

Lasa trecutul si viitorul in pace si tu vei fi in pace

Cat de des ascultam oare ceea ce ne cere da fapt momentul sa facem? Viata ne ofera cheia fiecarui moment in mana si totusi, cati dintre noi o folosesc?

Prezentul reprezinta poarta catre Adevar, catre Dumnezeu, catre Infinit. Oare de ce nu toti oamenii reactioneaza cand aud astfel de cuvinte? Daca vine cineva acum in fata ta si iti spune: „Il poti intalni chiar acum pe Dumnezeu, este pregatit sa te primeasca” ce faci? Ai o intalnire in alta parte?

Este altceva mai important de facut acum?

Trebuie sa mananci?

Trebuie sa mergi la sala?

Trebuie sa te dai cu ruj?

Trebuie sa iti iei alta bluza sau tricou pe tine?

Ce trebuie sa faci? Amani? Te fastacesti? De ce? De ce omule?

Daca iti spune cineva chiar acum: „Pot sa iti arat o metoda prin care poti scapa imediat de stres si de probleme” esti dispus sa o primesti? Este total gratuit. Nu trebuie sa dai nimic in schimb, doar stai cu bratele deschise si o primesti. Amani si asta? Spui „nu”? De ce? De ce omule?

Facem niste alegeri foarte ciudate in viata noastra cateodata, iar apoi ne certam si ne judecam pentru acele alegeri. Sa stii ca de fapt nu mai conteaza ceea ce ai ales pana acum, toate sunt in trecut. Lasa-le in urma. Primeste prezentul asa cum este el, plin de viata, fresh, fara povesti, doar viata pura ce asteapta sa fie primita si traita. O primesti? Daca nu vrei sa o primesti, de ce anume? Ce te opreste de fapt? E chiar aici, nici un milimetru nu trebuie sa te misti.

Daca o sa continui sa amani viata si ea te va amana pe tine, te va lasa pe locul 2 mereu. „Lasa-l pe ala sau pe aia, ei sunt cu treburile lor, nu sunt interesati de mine” si te amana si ea pe tine, atunci cand vrei sa fii fericit, te amana. Pana cand timpul corpului asta se termina si stii foarte bine unde va ajunge.

Lasa trecutul si viitorul in pace si tu vei fi in pace. Daca amani viata si ea te amana pe tine, daca o iubesti si ea te iubeste pe tine, pentru ca Viata este de fapt doar o oglinda a ceea ce esti tu in interior. Nu mai amana nici un moment, incepe sa le traiesti, total, aici. Nici macar nu trebuie sa iti mai spun ce se intampla cand faci asta, este bucuria si onoarea ta sa descoperi singur.

Din liniste, pentru liniste,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.