Meditatia si Organizarea

Cum se impaca meditatia cu organizarea

Nu te poti folosi de minte pentru a scapa de minte. Este ca si cum incerci sa stingi un foc in timp ce mai arunci niste lemne uscate in el, pur si simplu nu va functiona. Te poti folosi de minte pentru a-ti face mintea un loc mai curat, mai clar si automat mai puternic insa daca ramai doar pe taramul acesta, mai devreme sau mai tarziu problemele tot vor veni.

Sunt acei oameni pe care ii vezi ca au totul super organizat, fiecare fir de par sta la locul lui, conduc masina perfecta ( pentru ei ), au multi prieteni, au locuri de munca bune insa nu este de ajuns. Organizarea este sanatoasa intr-adevar, dar nu este totul.

Ingredientul special nu lipseste din nimic din ceea ce faci. Ingredientul special, mereu prezent, esti tu insuti.

Asa ca te poti folosi de organizare in viata ta, organizeaza-ti viata daca simti ca este loc pentru asta, dar nu iti pierde meditatia.

Ce este meditatia? Ceea ce esti tu. Meditatia nu este separata de tine, esti ceea ce esti, atunci cand nu te mai identifici cu spatiul gandirii tale.

De fapt, cu cat esti mai meditativ in viata vei incepe sa descoperi ca lucrurile incep sa se aseze la locul lor. Asta se intampla pentru ca in loc sa mergi mereu in minte, sa ceri sfaturi, esti ancorat din ce in ce mai bine in prezent. Iar asta aduce claritate si automat organizare atunci cand este nevoie.

Asa ca relaxeaza-te, sa fii meditativ nu inseamna ca te transformi intr-un vagabond nespalat. Tot ce este mai bun pentru tine este pregatit. Tot ce ai de facut este sa te pui la masa si sa mananci.

O saptamana meditativa sa ai. Te imbratisez.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.