Ramai deschis

ramai deschis

Fii deschis. Pimul pas consta in a fi deschis. Deschiderea inseamna viata, inchiderea inseamna moarte. Nimic din ceea ce vezi in viata ta nu va ramane la fel. Peste 5 minute, 2 zile, 10 ani, 50 de ani, 1000 de ani, lucrurile se schimba.

Inchiderea incearca sa tina lucrurile intacte asa cum sunt, dar viata vine si ne loveste cu adevarul atunci cand facem asta. Dupa aceasta lovitura, inevitabil vei suferi. Mica ta lume se sfarama in bucati. Ceea ce se sparge de fapt este iluzia, este imaginea falsa pe care ti-o creasei despre viata ta. Si este bine ca se intampla asa, altfel cine stie cat ai mai fi prelungit aceasta iluzie.

Cand simti ca ai o problema sa stii ca te afli pe taramul mintii tale, identificat cu un rol. Fa un pas in spate atunci cand percepi ca un anumit eveniment din viata ta este o problema. Observa. Este ceea ce este, nu este o problema, inseamna ca viata se transforma acum in fata ochilor tai, poate ca este putina fortare in asta, poate ca este durere, nu te inchide, face parte din proces, ramai deschis, ceea ce este vechi moare acum, o face pentru a lasa loc noului, a evolutiei.

In principiu acesta este mesajul pe care vreau sa ti-l transmit cu aceasta scriere: Ramai deschis.

Ramai deschis indiferent de ce iti aduce viata, daca ramai deschis in special in momentele grele, admiti ca ai incredere in viata, admiti ca ea stie mult mai bine decat tine ceea ce urmeaza. Multumeste pentru pregatirea pe care ti-o face acum, altfel nu ai fi putut niciodata sa accesezi urmatorul nivel in constiinta ta.

Sper ca ai nevoie de cuvintele astea acum, sper ca ele iti vin intr-un moment potrivit, daca le citesti, sa stii ca aceeasi Viata care are grija de mine si de tine, a dorit intr-un fel sa citesti aceste cuvinte. Primeste-le deschis. Totul e bine. Cu incredere in mine si in tine si dincolo de noi, de aici, te imbratisez.

Marius

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.