Mintea cere multe dar nu aduce nimic de fapt – Articol

Mintea cere multe dar nu aduce nimic de fapt - Articol

Mintea cere multe dar aduce nimic de fapt. Daca o lasi sa iti vina cu propuneri despre cum sa iti traiesti viata te vei trezi mai incurcat ca niciodata. Ceea ce propune mintea este de moment, iar in momentul urmator se va contrazice.

Problema principala care apare in astfel de cazuri este ca ne identificam cu ceea ce ne-a propus mintea prima data. Credeam cu adevarat in „Eu sunt asta”, iar apoi cand vine cu cea de-a doua propunere, din obicei, sarim la ea si o credem. Brusc ne transformam in „Eu sunt ailalta”. Apoi, „asta” si „aialalta” incep sa se razboiasca, iar tu pentru ca te-ai identificat cu fiecare in parte simti ca suferi, te simti blocat. Daca „asta” primeste o lovitura, simti ca ai primit-o chiar tu, apoi cand „aialalta” este lovita, tot tu simti ca primesti lovitura. Altfel spus tu iei de doua ori mai multa bataie,  asta pentru ca te-ai identificat cu ceea ce mintea ti-a spus.

Sper sa iti fie clare lucrurile astea. Sa stii ca sunt lucruri comune, nu esti singurul care are un adevarat concert in cap. De aceea te incurajez sa imi scrii atunci cand ceva nu iti este clar.

Puterea intregului Univers se afla in interiorul tau. Mi-as dori ca aceste cuvinte sa nu fie doar niste simple cuvinte pentru tine, ele au capacitatea de fi indicatoare catre un adevar trait de catre tine aici si acum. De aceea este atat de important sa privesti in interiorul tau si sa te intrebi cine este de fapt Acela care priveste, sa testezi cu adevarat asta.

Te imbratisez si ma inclin,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.