Mooji Baba se întoarce la casa Maestrului sau Papaji

Mooji Baba se întoarce la casa Maestrului său Papaji

Sri Mooji se întoarce la casa Maestrului său, Sri Poonjaji (Papaji) pentru prima dată după 1997. Acest video este o rară și foarte emoționantă înregistrare a acestor câteva zile în Lucknow unde el vizitează casa Maestrului și clădirea Satsang Bhavan, și include câteva povești din perioada petrecută de Sri Mooji acolo în 1993 și 1997.

….. Era în August 1997 când Sri Mooji s-a întors în Londra, cu o lună înainte ca Maestrul să părăsească corpul. Acum, cu trecerea a nouăsprezece ani, a fost să fie ca el să stea la porțile casei Maestrului încă o dată. Parfumul ghirlandelor de trandafiri a adus o atmosferă de tăcută anticipare pe măsură ce ultimii membri din grupul de vizitatori au sosit. Vizita a reprezentat o minunată și emoționantă ocazie când Mooji Baba a intrat în casa lui Papaji din Indira Nagar, Lucknow. Aproximativ douăzeci și cinci de membri din Mooji Sangha l-au însoțit pentru darshan. Bhavani, Vandita și Bharat Mitra, un discipol apropiat și fiu spiritual al Marelui Maestru Sri Poonjaji au ajutat foarte mult în a-l aduce pe Mooji Baba înapoi în Lucknow.

Familia lui Sri Poonja i-a primit pe Mooji Baba și pe discipolii săi cu mare bunătate. După ce a împărtășit grupului câteva frumoase amintiri, Mooji Baba s-a îndreptat spre dormitorul Maestrului, unde și-a pus capul la picioarele patului Maestrului.

Câțiva devoți au intrat în cameră și au stat într-o reverență tăcută în spațiul sacru. După o scurtă vreme, Sri Mooji Baba, profund mișcat, a rostit următoarele cuvinte:

„Maestre, Așa cum eu am avut privilegiul să fiu cu tine, acum eu îi aduc la Tine pe toți cei pe care tu i-ai invitat prin mine să aibă privilegiul de a sta la picioarele tale. Nimic nu este al meu – totul ești Tu. Îți mulțumesc pentru acest privilegiu. Fie ca să rămânem mereu la picioarele tale, și în inima ta. Preaiubite Tată, cât de privilegiați suntem că putem fi aici să stăm la picioarele tale de lotus. Maestru al Maeștrilor, Pogoară asupra fiecăruia Grația ta deplină. Îți mulțumesc că l-ai trimis pe fiul tău, Bharat, să mă aducă aici. Te Iubesc. Aduc cu mine pe cei pe care tu i-ai ales să vină aici. Binecuvântați sunt aceia care vor continua să primească Darshan-ul tău în acest fel. Mă rog ca ei să ajungă să te cunoască și să te iubească atât de profund precum te iubim noi. Trăim experiența că adevăratul tău loc este în inimile noastre ca Sinele inseparabil. Îți mulțumim pentru acest moment și pentru această cunoaștere. Întorcându-mă aici văd că atât de multe lucruri din lumea exterioară s-au schimbat, dar Tu rămâi atemporal și neschimbător. Cât de binecuvântați suntem. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, O, Supremule. Deși noi stăm aici la altarul sălașului tău pământesc, Tu ești cel care ne dăruiește ochii să vedem și să simțim fără-de-forma ta. Sunt ochii tăi cei prin care privim. Îți mulțumim pentru acest miracol. Ființa ta, inima ta, prezența ta plină de iubire ne înlocuiește pe noi. Binecuvântată este această zi. Slăvit fie numele tău cel sfânt.”

Muzica: (1) Mere Gurudev – Krishnabai, Omkara, Prakash (2) Papaji – Omkara (scris de Sri Mooji) (3) Unchained Melody – Prakash and Omkara (4) Shower of Grace – Omkara and Prakash

Traducere si descriere realizate de Mooji Romania.

Website-uri Mooji:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.