Omul liber

Omul liber

Cand mintea ta incepe sa aduca argumente, sa se justifice sau sa atace puternic sa stii ca ai dat de urma la ceva important. Sa stii ca ceea ce faci functioneaza, o face sa iasa din barlog, iar odata ce vine in lumina va incepe sa isi piarda puterea si farmecul asupra ta.

Fiinta ta este libera, nu este nevoita sa se justifice nimanui sau sa atace pe cineva sa ia ceva, pentru ca Ea este deja completa de la sine. Ai grija la aceste cuvinte, ele desi exprima adevarul pot fi luate de catre mintea ta si transformate intr-o atitudine de aroganta si ignoranta fata de viata. Asa ca cel mai sanatos este sa ramai tacut ( Keep quiet ), sa ramai observatorul acestor lucruri, neatins de nimic din ceea ce percepi in orice fel.

Astfel se produce indragostirea de propriul Sine, astfel se produce realizarea Sinelui, iluminarea, starea ultima, fericirea suprema sau oricum ai vrea sa o numesti.

Viata aceasta traita pe Pamant, sub aceasta forma va fi binecuvanta in fiecare aspect al ei. Cand esti in bratele lui Dumnezeu nimic nu te mai poate atinge. Din nou, aceste cuvinte in mintea ignoranta vor fi intelese si folosite in scopuri gresite, in mintea iluminata vor aduce pura bucurie si recunostinta.

In realitate nu este foarte de mult de vorbit despre aceste lucruri, faptul ca vorbim aici sau oriunde altundeva este una din multele modalitati prin care constiinta se manifesta. Viata traita din postura unui corp inseamna diversitate si sansa pe care constiinta si-o ofera de a se recunoaste ea pe ea in fiecare aspect al ei. Peste tot si in acelasi timp dincolo de tot.

Un om liber in adevaratul sens al cuvantului este un om liber de mintea sa, un om ce nu mai crede nimic din ce mintea ii aduce.

Stai cu lucrurile astea, ofera-le momente de contemplatie, de meditatie si introspectie, ele iti vor dezvalui ceea ce esti deja, constiinta pura.

Te imbratisez,

Marius

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

2 gânduri despre „Omul liber

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.