Starea de prezenta – un dar de la Divinitate

Starea de prezenta - un dar de la Divinitate

Ce poti aduga de fapt acestui moment?

Sau poti lua ceva din el?

Ce anume nu necesita timp in viata ta?

Ce nu iti ia nimic si in acelasi timp simti ca iti da totul?

Acestea nu sunt intrebari pe care sa le abordezi mental. Exista anumite lucruri in viata asta pentru care nu e nevoie sa prezinti dovezi si nici macar nu conteaza daca te crede sau nu cineva.

Cand esti cu adevarat fericit astfel de probleme dispar. Cand esti indragostit uiti de problemele existentiale, uiti sa te mai intrebi care este scopul tau in viata sau cati bani ai in buzunar. Aceste lucruri nu mai conteaza deloc atunci cand tii in brate fiinta de care esti indragostit. Acel moment, Stop. Acel moment se transforma in aur daca stii sa il pretuiesti.

Orice indragosteala iti ofera de fapt un mic indiciu despre cum se simte viata atunci cand o traiesti in momentul prezent. Poate fi o alta fiinta umana sau un caine, o pisica, o floare, un copac, orice este viu poate naste in interiorul tau acest sentiment usor de plutire, de lipsa de probleme, de caldura si de frumusete.

Viata ne da multe cadouri, mai multe decat ne putem imagina, asa ca deschide larg ochii.

Cand simti ca e usor, cand simti ca parca plutesti, cand probleme nu sunt, cand parca temperatura e perfecta si totul este frumos sa stii ca esti in prezent. Acestea sunt mici indicii, ia-le urma si fii fericit.

Nici un om nu este condamnat pe vecie, chiar si un puscarias are un moment in care va simti caldura soarelui pe fata sa, sau in intuneric noaptea, increderea lui Dumnezeu se poate naste in inima sa. Asa ca nu neglija ceea ce primesti, foloseste-te de tot pentru a afla cine esti.

Te imbratisez spirit liber!

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.