Acea liniste simpla

Acea liniste simpla

Cum vei putea sti cum va arata de ziua de maine? Nu poti sa stii asta de fapt nu-i asa? Ma refer sa stii cu adevarat. Nu doar sa faci proiectii ca o sa se intample aia sau ailalta ci sa traiesti asta cu adevarat. Este imposibil sa traiesti de astazi ziua de maine.

Cu totii o stim in sinea noastra, drept fiind un adevar de bun simt. Si totusi cati dintre noi se comporta de parca stiu acest adevar?

Poate ca imi imaginam cum va creste acest blog in numar de vizitatori si de interactiuni directe cu acesti vizitatori, dar pot sa iti spun sincer ca niciodata nu am putut sa imi imaginez cu adevarat ceea ce se intampla acum in prezent.

Anul trecut am inceput sa ofer consilieri individuale, iar acum acest aspect al blogului pur si simplu explodeaza si se transforma in moduri pe care niciodata nu as fi putut sa mi le imaginez.

Faptul ca intram impreuna in acele probleme „personale”, faptul ca descoperim spatiul necesar pentru a le rezolva este in sine un dar de la Dumnezeu.

Vreau sa iti spun din nou, tu ai creat asta. Tu ai creat acest blog, tu ai creat personajul Marius Chirila. Dorinta ta pentru Adevar a creat asta, iar acum ceea ce ai creat devine realitate in fata ta.

Citirea acestor cuvinte nu este o experienta doar de partea ta. Si de partea aceasta se petrece o experienta. Fiecare scriere, fiecare consiliere, fiecare interactiune dintre noi doi maturizeaza manifestarea ce o numim Marius Chirila.

Insa, dincolo de toate astea, este o liniste inconfundabila. Este mereu aici prezenta si are grija ca toate lucrurile astea sa se intample. Acea liniste aranjeaza acest spatiu pentru ca lucrurile sa se intample. Acea liniste pune prin intermediul acestor maini cuvintele ce se astern acum.

Acea liniste pune cuvinte in consilierea dintre noi doi si are grija sa lucreze pentru tine, pentru eliberarea ta de griji, probleme si alte lucruri fara sens, lucruri ce nu servesc natura ta reala.

Acea liniste ce o simti in interior … stai cu ea. Nu iti mai asculta mintea daca spune ca este prea simplu, ca este mult prea simplu ca asta sa fie solutia la toate problemele tale. Da-i linistii o sansa si viata ta va inflori in moduri imposibil de imaginat.

Te imbratisez si iti multumesc pentru ca te afli aici!

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.