Exista posibilitatea reala de a fi fericit fara margini – Asta e destinul tau

Exista posibilitatea reala de a fi fericit fara margini - Asta e destinul tau

Nici nu am timp sa ma gandesc cat de extraordinara este viata pe care o traiesc, atat de extraordinara este.

Impartasesc asta cu tine nu pentru a ma lauda ci pentru a te face constient ca exista posibilitatea. Exista posibilitatea de a trai viata asta din plin.

Exista posibilitatea reala de a fi fericit fara margini.

Asta e tot mesajul meu de fapt.

Este disponibil total pentru tine. Si nu doar din partea lui „Marius Chirila” ci din partea Vietii in fiecare pas facut pe acest Pamant.

Poate ca acum pare ca esti inconjurat de oameni si de o societate care nu sprijina aproape deloc acest mesaj, doar pare. In loc sa iti concentrezi atentia pe lucrurile trecatoare, pe ce spun oameni, pe cum se comporta oamenii, pe circumstante, pe gandurile sau emotiile tale, alege sa cauti linistea. Este peste tot disponibila, iar pentru a o simti trebuie doar sa ai deschidere in sufletul tau pentru asta, atat.

In rest Viata se va ocupa de toate.

Absolut nimic din ceea ce scriu nu este filosofie, despre cum ar trebui sa fie lucrurile, ci este experienta directa, reala, se intampla, in fiecare zi, in fiecare moment. De aici vine si puterea de a te indemna sa iti gasesti si sa iti traiesti linistea si fericirea, drepturile tale din nastere.

Stiu ca in sinea ta stii ca ele sunt disponibile si stiu ca mai mult sau mai putin stii si ce anume „sa faci” in directia asta. Asa ca te incurajez total, fa-o! Viata aici pe Pamant este scurta, fa maxim din aceasta experienta, du-o catre cele mai inalte culmi. Asta e destinul tau.

Te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.