Un maestru adevarat nu iti va servi niciodata egoul

Un maestru adevarat nu iti va servi niciodata egoul

Atunci cand nu mai intelegi deloc, atunci cand parca iti vine sa fugi sau sa faci altceva … atunci … este un moment foarte important, nu il rata! Atunci ramai deschis cu toate urechile si cu toti ochii.

Este foarte usor sa stam in zona de confort a egoului, mai ales in zona de confort spiritual. Egoului ii place sa auda cuvinte frumoase si pline de miere, atata timp cat el nu este pus sub semnul intrebarii. Un maestru adevarat nu iti va servi niciodata egoul, el iti va oferi metodele si practicile necesare pentru a ajunge sa vezi singur acest eu fals, numai prin experienta directa poti deveni liber de mintea ta.

Multe fiinte pica in aceasta capcana, in momentul in care maestrul spune lucrurilor pe nume, ego se aprinde si incearca sa creeze tot felul de tertipuri pentru a te face sa nu auzi cu adevarat ceea ce maestrul iti spune.

„Cine se crede el sa imi spuna toate astea? De ce sa il ascult pe el? E de ajuns, am inteles ce aveam de inteles. O sa caut pe altcineva, abordarea asta nu mi se potriveste. Nu este un maestru adevarat!” sunt doar niste simple exemple pe care egoul le poate juca pentru a te convinge ca maestrul nu are dreptate. Daca le crezi ajungi sa ii ratezi cuvintele si iti ratezi sansa.

Daca viata te impinge sa afli cine esti tu cu adevarat si ajungi in calea unui maestru, in primul rand vei recunoaste in inima ta ca este maestrul potrivit pentru tine. Vei simti respect si poate chiar putina teama fata de aceasta fiinta, insa misterul gratiei sale te va atrage sa stai in prezenta sa din ce in ce mai deschis. Asta iti va transforma in moduri incredibile viata, iar pe unele fiinte asta le va conduce catre iluminarea totala, catre a trai constienti in fiecare secunda, la fiecare pas, fiecare respiratie, natura lor eterna.

Mesajul meu pentru tine astazi: Asculta Maestrul pana la capat. Nu trage concluzii pripite, ai incredere totala in gratia ce te-a adus in calea Sa.

Te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.