Viata este umpluta de Adevar atunci cand esti gol de tine

Viata este umpluta de Adevar atunci cand esti gol de tine

Necesita finete, necesita atentie si dorinta sincera. Adevarul nu este o paine pe care mergi sa o cumperi de la magazinul din colt. Trebuie sa meriti Adevarul pentru ca el sa iti umple viata. Viata este umpluta de Adevar atunci cand esti gol de tine. Atunci cand nu mai este un eu ce se crede separat, un eu ce ce pretinde ca stie el cel mai bine cum sa faca lucrurile, un eu ce plange si blesteama atunci cand lucrurile nu merg asa cum isi doreste acum.

Cuvintele trebuie alese cu grija. Sunt multe cai pe care putem sa mergem si sa nu ne duca nicaieri de fapt. Caile sunt infinite, doar una este cea care duce catre adevar, de aceea cel ce cauta adevarul in majoritatea cazurilor va avea nevoie de o calauza, de cineva care stie foarte bine toate caile ce nu duc nicaieri. O calauza ce o stie pe cea corecta. Altfel bajbaim mult si bine crezand ca o sa gasim pretiosa iluminare.

O fiinta umana ce se trezeste este cea mai pretioasa opera de arta pentru ca necesita cel mai inalt nivel de minutiozitate, iar aceasta opera de arta va atinge mai departe si alte fiinte umane in moduri pe care numai Constiinta le stie.

Cuvintele sunt foarte slabe in acest punct. Nu te grabi sa imi citesti textul, nu manca pe fuga, mai opreste-te, mai trage o gura de aer, priveste in jur, apoi mai gusta putin, nu te grabi.

Acesta nu este un text de a-ti spune cum sa faci lucrurile, acesta este un text caruia nu ii vei putea lua urma in viitor, nu vei putea spune: „uite asta se intampla pentru ca am citit acel text”. Rezultatele sale merg dincolo de constienta ta, daca il citesti deschis, va matura lucrurile de care nu poti sa scapi acum pentru ca nu va veni din fata lor, ele nu vor putea sa stie ca ceva vine dupa ele, va veni din locul de nastere al lor, locul catre care ele nu pot privi, locul fara de loc, spatiul chiar si fara de spatiu, nimicul pur.

Iti doresc sa ai o zi minuntata, ceea ce aveai de facut, a fost deja facut.

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.