Viata se celebreaza pe ea insasi

viata se celebreaza pe ea insasi

Nici o zi din viata unei fiinte umane nu ar trebui sa fie la fel. Activitatile pot fi asemanatoare dar cel care „le face”, Acela este mereu fresh, mereu viu. Fiecare moment este privit clar si nou, ca un miracol ce se petrece o singura data.

Cand urmele trecutului dispar, cand viitorul nu are relevanta, cand prezentul triumfa mereu, atunci omul este cu adevarat fericit.

Exista ceva in interiorul tau, care nu este atins de toate astea si care este mereu aici. Acel ceva este cel mai scump lucru din Univers. Nu are imagine sau forma dar imbraca toate imaginile si formele, de aceea El este mereu liber.

Oricat de mult as incerca sa il descriu prin cuvinte, de fiecare data imi dau seama cat de dramatic esuez. Totusi, cuvintele reprezinta momeala, indiciul, indicatorul. Lor este destinat sa esueze in aceasta incercare de fiecare data, insa energia din spatele lor nu doar ca reuseste ci transforma radical tot ceea ce atinge.

Asa ca nu imi fac griji pentru ceea ce spun, daca ceva permite acestor randuri sa se astearna, stiu ca in inima mea ca treaba este deja facuta pentru cei ce se cauta pe ei insisi. Este deja facuta si pentru cei care nu fac asta. „Misterioase sunt caile Domnului”. Amin.

Nu nasc nici o religie aici, doar celebrez viata. Iar daca vorbim in termeni de corect si incorect, mai corect spus este: Viata se celebreaza pe ea insasi.

Asa ca relaxeaza-te, ai loc in primul rand la spectacolul fabulos al existentei. Bucura-te.

Marius

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.