Momentul rugaciunii

momentul rugaciunii

Iti scriu asta pentru a avea incredere suflet drag. Stiu ca treci prin niste momente dificile acum, sa stii ca au rostul lor.

Nu dispera, nu este sfarsitul lumii, este doar sfarsitul unei ere. Pentru ca noul sa se nasca ceea ce este vechi trebuie sa moara. Asa ca nu te agata de ceea ce este pe moarte. Ceea ce se duce lasa sa se duca, ai incredere, aceeasi inteligenta ce a avut grija ca tu sa te nasti, aceeasi inteligenta suprema asista si acest proces dificil prin care treci.

Este momentul maturizarii, momentul rugaciunii, momentul in care lasi ceea ce vrei tu personal deoparte, momentul in care deschizi bratele si descoperi increderea in Dumnezeu, increderea ca El stie cel mai bine ce sa iti ofere.

Stiu ca in sinea ta cunosti ceea ce vorbesc, de aceea cuvintele acestea sunt foarte usor asimilate in inima ta.

Dupa cea mai puternica furtuna tot apare soarele si razele sale vor fi mai mult apreciate. Despre asta este vorba, despre recunostinta. Cand viata ne pune in genunchi, este cel mai puternic medicament pe care ni-l poate da asa ca primeste-l, poate ca te vei stramba cand il iei dar ai incredere, iti face bine.

Ne auzim dupa aceasta perioada, vom privi in urma si vom zambi.

Te imbratisez,

Marius

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.