Pentru a putea medita cu adevarat trebuie sa fii dispus la lasi totul deoparte

Pentru a putea medita cu adevarat trebuie sa fii dispus la lasi totul deoparte

Ceea ce nu poate fi cuantificat este de fapt cel mai valoros. Meditatia nu lucreaza asa cum o fac numerele. Nu poti spune ca daca meditezi 1 ora in fiecare zi vei scapa de toate problemele tale.

Calitatea pe care o are meditatia ta va determina calitatea pe care o are viata ta. Aceasta calitate nu poate fi masurata in nici un fel, ci doar simtita, traita direct pe pielea ta.

Meditatia reprezinta substratul lucrurilor fizice, de aceea in momentul in care o fiinta umana descopera cu adevarat meditatia, viata sa va incepe sa se transforme din toate punctele de vedere.

Calitatea meditatiei este data de claritate, cu cat esti mai linistit, neatins de ganduri sau emotii, cu atat calitatea este mai mare. Iar asta va influenta viata de zi cu zi, relatiile pe care le ai, modul in care faci afaceri si modul in care te relaxezi.

Din nou, lucrurile aceste nu pot fi cu adevarat puse sub o masuratoare, unitatea de masura este mereu in interiorul tau. Cu cat devii mai fericit si mai impacat cu tine si cu viata, cu atat meditatia ta are calitate mai mare.

Pentru a putea medita cu adevarat trebuie sa fii dispus la lasi totul deoparte. Nu ma refer la aspectele fizice, ele sunt in sinea lor inocente, ci ma refer la ideile inradacinate in mintea ta. Daca tii ceva in brate, ceva doar pentru tine, mai devreme sau mai tarziu asta se va transforma intr-un zid pe care nu il vei putea trece in meditatie decat daca ii dai drumul. Cu cat dai drumul la mai mult cu atat mai fericit si impacat vei fi.

Sper ca aceste indicatii sa treaca prin labirinturile tale mentale si sa ajunga in inima ta. Cu bucurie si recunostinta ma inclin,

Marius

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.