Asta este Adevarul. Asta esti Tu!

asta este adevarul, asta esti tu

Tinteste dupa cel mai inalt lucru posibil. Nu tinti dupa nimicuri, nu te arunca, nu te vinde pe lucruri care vin si pleaca. Tinteste ceea ce nu vine si nu pleaca niciodata, tinteste dupa tine insuti.

Dintotdeauna puterea toata a fost in mainile tale, insa ai uitat asta. A fost parte din joc sa uiti pentru o perioada cine esti. Esti regele ce s-a crezut cersetor. Trezeste-te! Nu esti cersetor.

Nu te mai comporta ca un cersetor. Nu mai cersi atentie, noroc, sansa, iubire, bani. Nu mai cere nimic. Le ai deja pe toate in interiorul tau.

Cand aparent primesti iubire din exterior, unde se simte acea iubire? In interior, mereu in interior.

Cand cumperi cu bani ceva ce ti-ai dorit foarte mult, unde se simte acea fericire? In interior.

Cand te simti cazut, dezolat, fara nici un rost pe lume si ceva aparent exterior te face sa continui. Iti da motivatie. Pot fi copiii tai, poate fi o simpla raza de soare, poate fi un proiect la care lucrezi, un filmulet pe youtube sau vorbele unui prieten drag. Orice ar fi, iti da incredere sa continui sa mergi mai departe. Dar acea incredere, unde se naste ea? Mereu, in interior.

Vezi tu omule, cheia tuturor problemelor tale se afla acolo. Dintotdeauna se afla acolo, doar ca ai fost obisnuit sa privesti catre exterior, sa cauti solutii in exterior. Dar toate solutiile din exterior sunt de fapt ceea ce sunt. In sinea lor, toate sunt ceea ce sunt. Tu le dai insemnate, tu le dai putere, tu le dai credinta si cand crezi cu adevarat in ceva, acel lucru devine realitate, pentru ca tu esti Creatorul realitatii tale.

Sa stii ca poti sari peste aceasta etapa rudimentara. Etapa in care iti doresti ceva si apoi cauti in exterior solutii ca acel ceva sa se intample. Aceasta este calea grea. Aceasta este calea veche si pentru ca este o modalitate invechita de a trai, aduce cu ea si foarte multe probleme. Pentru ca in „drumul tau catre succes” vei da prin foarte multe gropi si te va ustura destul de tare. Functionand in felul acesta, stabilindu-ti un tel si apoi cautand in exterior solutii,viata se va transforma fie intr-un haos, fie in depresie, fie in succes, dar un succes gol, in care nu ai nici un prieten adevarat. Iar creatia ta poate fi una grandioasa dar va fi goala pe interior, seaca, lipsita de viata.

Cand privesti catre interior, catre cine esti tu de fapt, cand nu te agati de nimic din ceea ce percepi acolo, indiferent ca sunt ganduri oribile sau stari beatifice, cand privesti si lasi doar aceasta privire interioara sa fie, fara sa o combini cu nimic, ceva miraculos se intampla. Toate se aseaza la locul lor.

Cand Dumnezeu intra in camera toti ceilalti se aseaza in liniste la locul lor. Cand tu iti traiesti viata din pozitia ta adevarata, aceea de observator tacut, neatins de ceea ce percepe, toate lucrurile din viata ta se aseaza la locul lor.

Toate caile se deschid in directia in care trebuie, tot ce te incurca dispare sau daca apar obstacole stii intuitiv ceea ce este de facut. Cand traiesti constient de Sursa vietii tale, cand traiesti constient de Sinele tau adevarat, de cine esti cu adevarat, incetezi sa mai dai crezare evenimentelor externe si descoperi ca intreaga lume se desfasoara, s-a desfasurat si mereu se va desfasura in interiorul tau.

Asta este Adevarul. Asta esti Tu!

Te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.