Dumnezeu este cu (in) tine!

Dumnezeu este cu (in) tine!

De ce nu merge sa iti schimbi obiceiurile?

Pentru ca incerci sa le schimbi de la suprafata, iar orice este facut superficial, niciodata nu va tine. De aceea ii auzi pe oameni spunand: „Gata m-am schimbat, nu mai fac asa”, iar peste ceva timp ajung sa faca aceleasi lucruri, poate chiar mai rau ca inainte.

Asta se intampla pentru ca schimbarea s-a produs doar la suprafata, doar pe baza unui impuls de moment, insa in interior nu a fost inteles cu adevarat de ce este necesara acea schimbare.

Pornind de la exterior la interior, pentru ca o schimbare sa se produca in viata unui om, acesta trebuie sa isi schimbe atitudinea fata de viata.

Pentru ca atitudinea sa se schimbe este necesar sa te cunosti pe tine. Cu cat te cunosti mai in profunzime, cu cat stii toate modalitatile prin care mintea incearca sa te pacaleasca cu atat nu vei mai pica in vechile capcane.

Ultimul pas care nu este un pas ci o recunoastere ce apare natural, este recunoasterea adevaratei tale naturi. La fel cum o floare infloreste la timpul ei, la fel cum vine timpul pasarilor sa plece catre tarile calde, la fel cum copacul stie cand sa scape de frunze, la fel cum soarele rasare la timpul sau, la fel este recunoasterea propriului Sine.

Cand aceasta se produce, tot ce este fals cade automat, iar ceea ce este necesar sa se manifeste o face liber si spontan, ne mai fiind oprit de tentatii, senzatii, emotii, ganduri, atitudini sau legi fizice si morale. Are inteligenta perfecta de a se adapta perfect momentului, fiind in perfecta sincronicitate cu momentul, ne mai existand decat o aparenta separare intre individ si experienta.

Iti spun toate astea pentru ca sunt scrise pentru pentru tine. Da, pentru tine fiinta minunata!

Lasa in urma ceea ce nu te serveste, imbratiseaza iubirea si libertatea in viata ta. Iti este destinat sa traiesti aceasta viata in toata plenitudinea ei.

Asa ca fara griji, mergi drept inainte. Dumnezeu este cu (in) tine!

Te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.