Traieste viata din 0, pozitia ta adevarata

Traieste viata din 0, pozitia ta adevarata

Sa nu crezi niciodata ca stii ceva, ramai in 0, nu stii absolut nimic.

Este usor sa ne dam cu parerea despre cum ar trebui sa arate viata altor oameni, in special viata fiintelor dragi. Dar nu uita, tu privesti la viata lor din perspectiva ta, influentat fiind de trecutul tau, de experientele tale. Fiecare viata este un eveniment unic, de aceea nu pretinde ca stii mai bine ca Universul ce este de facut si ce nu este de facut. Mai bine ramai tacut, daca ti se cere ajutorul, ajuta, dar fa-o atat cat este necesar.

Nu este datoria ta sa cari pe nimeni in spate, nu este datoria ta sa salvezi pe nimeni. Datoria ta este sa fii aici pe deplin in prezent. Fii total aici prezent si vei sti intuitiv daca este ceva de spus sau de facut.

Nu crea si mai multe valuri cu opiniile tale personale, ele nu ajuta ci dimpotriva, incurca. Fii sigur ca esti ancorat in realitate, prezent total aici, inainte de a da un sfat sau un ajutor.

Rolul Salvatorului este un rol comun pentru orice fiinta umana, a eroului, a celui ce nu astepta nimic in schimb… fii atent la aceste prezumtii, pentru ca cel mai probabil vin din minte.

Fiecare fiinta are ghidarea interioara necesara de a iesi din suferinta. Unii au descoperit maestrul ce se afla in interiorul lor, altii cateodata „asculta”, iar cateodata se pierd din nou in mirajul lumii exterioare, ultimii dar nu cei din urma sunt cei care inca se ghideaza in viata pe baza aspectelor schimbatoare din viata.

Ultimii din lista de mai sus si cei care sunt prinsi la mijloc sunt aceia care continua sa dea astfel de sfaturi ce nu sunt ancorate in realitate ci in imaginatia viselor lor. Viata insa are metodele ei unice de a ne trezi, de aceea cand ai sentimentul ca ai facut ceva gresit, sau spus ceva gresit, ramai cu acel sentiment. Lasa-l sa iti prezinte si sa te invete tot ce ai de invatat, lectiile valoroase de multe ori vin prin pastile amare.

In rest, fii constient ca orice auto-judecata nu vine decat din partea mintii tale, nu o lua in serios. Primeste totul asa cum vine si nu lasa nimic sa e agate de tine, mergi astfel gol prin lume, 0, un nimic perfect si vei descoperi ca toate astea cate exista se sustin reciproc intr-un echilibru cosmic pe care nici o minte nu il poate intelege. Doar Inima isi poate simti propria creatie.

Te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.