Viata in sine este cel mai mare Maestru pe care il poti avea

Viata in sine este cel mai mare Maestru pe care il poti avea

Vei fi testat, fiecare realizare pe care o ai va fi testata pana in maduva oaselor. Pentru a fi pur, pentru a calca constient de cine esti 100 % pe Pamantul acesta minunat, totul va trebui sa fie testat si pus sub semnul intrebarii.

Nu tu vei pune sub semnul intrebarii ci Viata in sine le va pune semnul intrebarii pe toate. Si cel mai important va pune semnul intrebarii pe tine. Pentru ca nu avem cum sa traim viata asta pretinzand ca vrem fericire, iubire si intelepciune in timp ce tinem ascuns in buzunare iroganta, aroganta si inconstienta. Pur si simplu nu se poate, nu sunt compatibile. Fac parte din lumi diferite.

Asa ca sa te bucuri cand Viata iti aduce probleme, invata sa le fii recunoscator si cauta sa scoti maxim din ele, treci constient prin ele, oricat de greu ar parea, oricat de greu ar durea, tine ochii si urechile larg deschise, accepta botezul asta chiar si atunci cand Viata te tine putin mai mult sub apa, chiar si atunci cand simti ca te sufoci, este doar o senzatie si are scopul ei. Sa nu pui niciodata la indoiala metodele Vietii, pentru ca Viata in sine este cel mai mare Maestru pe care il poti avea.

Primeste totul cu bratele deschise si vei fi curatat de toate lucrurile ce nu te servesc, iar apoi curat si constient vei pasi, liber de tot si toate vei continua sa fii si fericit si impacat te vei simti.

O fericire fara obiect si motiv, totusi mai reala ca orice ai simtit vreodata, explodand prin fiecare celula a corpului tau. Asa sa ne vedem, asa sa fii. Sa fii ceea ce esti, nimic mai prejos, te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.