Boala mintii si vibratia Inimii

boala mintii si vibratia inimii

Sufletul ti se curata automat cand stai in vibratia necesara. Aceasta este vibratia Inimii, nu a mintii.

Mintea impovareaza sufletul cu probleme, griji si teorii despre viata.

Cand nu mai crezi nimic din ce iti spune mintea ta, aceasta revine la starea ei naturala, redevine unealta extraordinara care este capabila sa construiasca orice. De data aceasta insa va fi o unealta care nu mai da erori, care nu mai construieste incontinuu solutii, posibilitati si povesti, fara sa i se ceara asta.

Toti oamenii sufera de acest sindrom al mintii. Cand mintea ajunge sa se sufoce, sa nu mai poata sa duca propriile povesti si sa isi doreasca liniste, este momentul in care trezirea spirituala incepe.

Totusi, pentru ca trezirea sa fie totala, este necesara perseveranta, recunostinta si incredere. Desi toti oamenii au puterea necesara pentru a face acest drum al recunoasterii de Sine, nu multi il duc pana la capat.

De ce? Pentru ca la un anumit punct cred in frica prezentata de minte, frica ce apare in momentul in care aceasta asista la propria distrugere.

Sau se lasa pacaliti de povestile dulci din partea mintii, cum ca este destul, este frumos asa, „invatam” impreuna sa ducem problemele si apare aceasta negociere care in final scapa mintea egotica de disparitie.

Poti lua cuvintele mele si poti face ce vrei cu ele, pentru ca nu au un punct fix, pentru ca sunt dincolo de timp si spatiu, de aceea posibilitati infinite se pot naste din aceste cuvinte daca le primesti deschis in Inima ta.

Te imbratisez suflet drag si iti doresc sa ai o zi minunata!

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.