Indragostit de viata – misterul total

Indragostit de viata - misterul total

Este un mister modul in care actioneaza Viata. In fiecare zi ma surprinde cu tot ce inseamna ea. Sunt iremediabil indragostit de viata si de toate manifestarile ei. Fascinat de tot ce exista si mai ales de ceea ce nu exista, locul din care toate se nasc.

Gasesc aceste doua lumi mereu aici. Aici este locul lor de intalnire, iar eu sunt constient de asta. Este un eu subtil constient de toate astea, dar cand esti cu adevarat aici, chiar si acest poate fi perceput. De unde? Din nimic, de nicaieri, dar in acelasi timp de peste tot si in toate, mai real si mai adevarat ca orice am putea gusta in lumea asta.

Gasesc acest eu total impersonal, fara de forma sau propietate fizica, adevaratul meu eu. Un eu ce nu poate fi descris vreodata, dar care totusi intr-un mod fascinant se manifesta prin aceasta forma si transmite aceste cuvinte.

Cuvinte dedicate celor care cauta Adevarul, si in acelasi mod misterios, cuvinte dedicate chiar mie insumi. Toate astea se produc din iubire, toate astea se produc pentru iubire, pentru Adevar, pentru ceea ce esti cu adevarat, din ceea ce esti cu adevarat.

Te imbratisez.

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.