Sunt aici cu tine, pentru tine

Sunt aici cu tine pentru tine

Sunt cu tine sa stii. Nu esti singur in acest proces.

De pe la 18 ani viata a inceput sa nu mai faca sens pentru mine si sa imi pun aceasta intrebare sincer: Cine sunt eu? Cine sunt eu de fapt? Si care este scopul la toate astea?

Vedeam ca toate veneau si treceau, evenimente placute sau neplacute, intr-un fel toate erau in aceeasi oala.

Stari de depresie profunde, fericire, succese si insuccese mai mici sau mai mari. Totusi ceva m-a salvat din acest vis. Am vazut un filmulet cu Osho in care vorbea de iluminare si ceva din mine a fost fascinat de asta, a fost flacara care s-a aprins in acel moment si cautarea a inceput sub toate formele.

Acum am 28 si iti spun toate astea pentru a-ti spune ca stiu prin ce treci, cunosc acest proces de trezire prin care treci, stiu ca de multe ori este dificil, pare aproape imposibil, totusi ceva te tine sa mergi mai departe si aceasta este gratia divina.

Vreau sa iti spun ca nu este la nesfarsit greu si ca nu trebuie sa stai foarte mult in aceasta situatie dificila in care mintea parca te ataca mai puternic ca niciodata.

Ramai fidel chemarii tale interioare, nimic nu este mai presus ca asta. Este vorba de natura ta divina, este vorba de cea mai inalta etapa in care poate ajunge o fiinta umana, atunci cand devine constienta de propriul Sine.

Scopul acestui articol este de a-ti transmite ca nu esti singur, ca esti pe drumul cel bun, ca esti pe CEL MAI BUN DRUM POSIBIL.

Sunt aici cu tine, pentru tine.

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.