Toata viata este o scoala in care invatam din nou cum sa fim noi insine

Toata viata este o scoala in care invatam din nou cum sa fim noi insine

Omule drag te afli aici pentru a trai viata asta. Nu mai uita asta. Nu este despre probleme, nu este despre bani, nu este despre suferinta, este despre VIATA in sine.

Dedica-ti viata asta vietii in sine si toate problemele tale se vor rezolva, toata suferinta se va scurge, lasand locul linistii, iubirii si a bucuriei.

Nu lua aceste cuvinte ca pe niste simple cuvinte, primeste-le in interiorul tau, ramai deschis cand le citesti si vei intelege ceea ce vreau sa iti spun de fapt.

Fiinta asta pe care o numim umana, este de fapt o fiinta spirituala. De ce este asa? Pentru ca spiritul este fundamentul ei. La baza fiintei umane, spiritul este sursa manifestarii fizice. Si fiecare om are capacitatea de a-si descoperi constient Spiritul, care este sinonim cu Sinele tau adevarat.

Cuvintele esueaza atunci cand ne uitam dupa etichetele ce au fost puse peste cuvinte. Cand spunem Dumnezeu de exemplu, fiecare are propriile etichete puse peste acest cuvant. Realitatea nu are etichete, realitatea este aici exact asa cum este acest moment.

Ceea ce este real este sinonim cu acest moment, simplu, gol de etichete, gol de judecati, gol de trecut, gol de viitor.

Toata viata asta este de fapt o scoala, in care invatam cum sa fim din nou noi insine cu adevarat. Iar cand spun: fii tu insuti, ma refer la spiritul tau, ma refer la natura ta cea mai profunda. Natura care este prezenta mereu in viata ta, doar ca a fost cumva mereu omisa.

Este cel mai simplu lucru, mai intim decat intim, esti TU, mereu ai fost tu. Nu te mai uita pe tine ca si experienta directa si toate problemele vor disparea, toate suferintele se vor scurge.

Te imbratisez,

Marius

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.