Nu ramane repetent in viata – de ce ni se repeta aceleasi lectii?

Nu ramane repetent in viata - de ce ni se repeta aceleasi lectii

Cum putem ierta atunci cand ni se face rau?

Cum putem trece peste toate momentele tensionate?

Cum putem zambi dupa ce am plans?

Fiecare experienta din viata asta reprezinta o trambulina catre propriul Sine. Indiferent de ce ni se intampla secretul este sa ramanem deschisi, sa nu ne inchidem.

Inchiderea inseamna moarte.

Deschiderea inseamna viata.

Daca lasi viata sa iti sopteasca ce vrea ea de fapt prin aceasta experienta teribila prin care treci, vei descoperi ca in spatele celor mai blestemate intamplari se afla cele mai mari binecuvantari.

Nimic nu ni se intampla degeaba. Toate experientele reprezinta lectii, invata-le nu ramane repetent. A ramane repetent inseamna a nu invata lectia pe care viata ti-o preda. Daca ai chiulit la lectia respectiva, daca te-ai inchis, daca ai privit in alta parte, daca nu ai tinut ochii deschisi, daca ai refuzat sa vezi adevarul asa cum este, vei ajunge sa repeti aceeasi intamplare iar si iar pana inveti.

Poate ca decorul se schimba, poate ca si oamenii se schimba dar daca iti vei analiza toate situatiile problematice din viata ta vei ajunge cu stupoare sa realizezi ca toate sunt legate si ca toate au de fapt aceeasi esenta, aceeasi lectie.

Ce lectie iti repeta viata din nou? Ce ai de invatat din asta? Deschide ochii omule, spune adevarul in viata ta si toate lucrurile false vor incepe sa se scurga.

Acest articol vine ca si subiect de contemplatie pentru tine. Ce anume se repeta iar si iar in viata ta? Incepe sa pui piesele de puzzle, nimeni nu va face asta in locul tau.

De aici te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.