Viata ta este binecuvantata

Viata ta este binecuvantata

La ce folos un somn bun daca nu ai fost obosit inainte?

La ce folos o gura sanatoasa de apa daca nu ti-ar fi fost sete inainte?

La ce folos sa descoperi cine esti cu adevarat daca nu ar fi fost aceasta dorinta plantata inainte?

Exista un timp pentru toate in existenta asta, iar punctul culminant ale toate cate traim, indiferent de forma sub care o facem, este acela in care ajungem sa ne intrebam sincer cine suntem cu adevarat.

Aceasta intrebarea se poate manifesta in multe feluri. Unele fiinte pur si simplu ajung sa se intrebe asta in mod natural, altele incep sa simta mai mult viata aceasta, o conexiune mai mare cu tot ce inseamna viata. Mai sunt oameni ce trec prin experiente traumatizante, experiente ce ii face sa se intrebe: „La ce rost toate astea?”. Mai sunt aceia care sunt interesati de supranatural, extraordinar, aceia pentru care imaginatia nu are limite. De asemenea sunt si aceia care au la dispozitie totul si care descopera ca avutia materiala tot nu le aduce pacea in suflete.

Indiferent de cum ar fi aratat povestea ta pana acum, indiferent din ce colt al lumii vii, indiferent de credintele pe care le ai, indiferent de tot, ai ajuns intr-un fel la aceste cuvinte.

Iar pentru ca le citesti, trebuie sa iti spun om frumos, acesta este cel mai inalt lucru pe care il poate descoperi o fiinta umana. Adevarata sa natura. Adevarul despre tine insuti.

Acest adevar este aici si este disponibil pentru TINE. Primeste aceste cuvinte in Inima ta si vei descoperi ca tot ce iti spun este adevarat.

Fiecare aspect al vietii tale tale va fi binecuvantat de aceasta descoperire. Fiecare fiinta pe care o vei intalni va fi binecuvantata de aceasta descoperire, fiecare respiratie va fi una binecuvantata, fiecare pas va fi unul binecuvantat.

Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, trebuie sa simti acest moment asa cum este el. Fii total aici si instant stii cine esti.

Te pup si te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.