Vrei sa fii cu adevarat fericit? Opreste-te.

vrei sa fii cu adevarat fericit Opreste-te

Vrei sa fii fericit? Opreste-te. Inchide ochii si descopera cine este acest EU care vrea sa fie fericit. Cauta-l si vezi daca poti cu adevarat sa il gasesti. La un moment dat se va face liniste si vei descoperi ca el nu exista, a disparut si a luat si visele tale cu el.

Te invit sa asculti in liniste:

Aboneaza-te aici la canalul de YouTube.

Daca ceea ce ai ascultat te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

 

2 gânduri despre „Vrei sa fii cu adevarat fericit? Opreste-te.

  1. Buna ziua Marius. Am o dilemă si te rog ajuta ma sa ma lămuresc: fericirea stiu ca nu trebuie căutată în afara dar pentru mine fericirea este echivalent cu liniștea sufleteasca si aceasta este atunci când tuturor celor dragi le este bine. Altfel nu gasesc fericirea înăuntrul meu.Si cum cei dragi sunt multi si fiecare cu problemele lui…..mai greu ca toti sa fie tot timpul bine.Cum sa fac pentru a ma detașa de cei dragi caci mi se pare ceva imposibil ca eu sa percep fericirea in interiorul meu daca stiu ca o persoana draga nu e ok.? E posibil sa rupi atașamentul de cei dragi in asa masura incat problemele lor de sănătate de exemplu sa nu te mai influențeze ?Si daca da, cum ?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.