Cand nu mai fugi dupa experiente tot ce trebuie vine la tine

pexels-photo-1612486

Unul dintre lucrurile pe care le descoperi cand esti treaz este ca nu mai esti atat de usor impresionabil.

Si acest lucru nu vine sub forma de aroganta sau ignoranta, ci pur si simplu intelegi ce este cu toata viata, cu toate experientele de aici de pe Pamant. Nu mai fugi dupa experiente, ci pur si simplu descoperi ca esti fericit in viata ta independent de experientele ce vin.

Astfel se naste libertatea in fiinta ta. Astfel pacea se aseaza in sufletul tau. Pentru ca nu mai este acel foc in interior, acea goana nebuna. Poti pur si simplu sa te relaxezi si sa te bucuri de show.

Daca la inceput am spus ca nu mai esti atat de usor impresionabil, acum din lipsa de vocabular permite-mi sa ma contrazic. Pentru că in acelasi timp devii foarte usor impresionabil. Orice mic amanunt din viata asta extraordinara te poate atinge profund.

Caderea unei simple frunze, vantul ce misca un copac, doi straini ce se imbratiseza sau un simplu gand prins constient, iti poate aduce zambetul pe buze si o lacrima in coltul ochiului. Pentru ca astfel stii, simti din nou maretia si spledoarea acestei Vieti.

Traind asa nu vei mai putea sta trist sau bosumflat. Cum sa faci asta, cand intreaga Viata danseaza gratios in fata ochilor tai constienti?!

Te imbratisez, fie sa traim toate astea si sa ne bucuram de toate astea impreuna.

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.