Cand esti treaz nu mai manipulezi nimic

cand esti treaz nu mai este nevoie sa manipulezi nimic

De fiecare data cand te crezi persoana poti cadea foarte usor influentei celor din jur. Pentru că persoana are dorinte si frici, iar acestea pot fi manipulate de cei din jur pentru ca si ei au dorinte si frici. Cu cat esti mai prezent in viata ta, cu atat vei vedea mai clar aceste tendinte de manipulare si nu vei mai putea fi furat de catre ele.

Este urat sa vedem cum oamenii se manipuleaza intre ei pentru interesele „personale” si este si mai urat sa vedem asta si sa continuam sa o facem si noi.

Avem o capacitate imensa ca si fiinte umane. Pentru ca Sursa noastra, Adevarul nostru este Constiinta, noi suntem Constiinta. Insa atata timp cat o sa hranim micile povesti personale, cat o sa cautam mereu sa avem grija de propriile buzunare, de a tine mereu „pentru zile negre”, nu avem cum sa experimentam o viata ampla, deschisa si prospera din toate punctele de vedere. Nu este vorba doar de bani cand vorbim de prosperitate, este vorba de tot, prosperitatea adevarata nu are legatura doar cu banii. Daca privim oriunde in natura putem vedea prosperitate. De ce? Pentru ca natura exista spontan, fara sa isi planuiasca totul inainte, fara frica zilei de maine, fara vise pentru viitor.

Avem multe de invatat, de aceea ne aflam in aceasta forma. Dar cea mai inalta forma de „invatare” este linistea, este prezenta, este a fi aici 100%.

Fii aici total si nu te va mai interesa sa manipulezi pe nimeni. Fii aici total si nu vei mai putea fi manipulat si miscat de colo colo asa cum vor altii.

Traieste viata unui om liber, nu trebuie sa dai explicatii nimanui pentru existenta ta. Faptul ca existi inseamna ca intreaga existenta are incredere in tine.

Du-ti toata atentia pe „Eu sunt”, pe faptul ca existi aici. Si gusta libertatea, simte spatiul, cunoaste Necunoscutul.

Te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.