Fii ceea ce Esti – Cel mai frumos dar din Univers

fii ceea ce esti - cel mai frumos dar din Univers

 

De ce suntem rai unii cu altii? Pentru ca nu ni s-a aratat cum sa fim buni. Raul se intinde ca o molima, insa la fel o face si binele, la fel o face si meditatia, la fel o face si constienta in vietile noastre.

Ii atingem pe cei din jurul nostru cu prezenta noastra. Ea poarta cu ea toate gandurile noastre, toate emotiile noastre, toate starile noastre, dar mai presus de toate poarta „aroma” constientei pe care o avem. Cu alte cuvinte, cu cat suntem mai constienti de noi insine, cu atat ceilalti vor simti asta. Unii se vor simti in mod natural atrasi de asta, altii indignati sau chiar atacati. Dar tu nu faci nimic, tu esti ceea ce esti si asta naste de la sine valuri in jurul tau.

Dumnezeu nu ne-a dat nici o misiune speciala inainte de a veni aici pe Pamant. Dumnezeu vrea ca tu sa fii ceea ce esti. Asta este de ajuns. Testeaza in viata ta.

Fii ceea ce esti.

Nu ai nevoie de nimeni sa iti spuna cum sa faci asta pentru ca ar insemna doar o alta regula, doar un alt mod de a fi impus din exterior.

Fii ceea ce esti pur si simplu. O stii in inima ta, este cel mai natural lucru posibil. Orice fiinta cunoaste asta. Este mireasma ta naturala, dincolo de ce iti spun parintii sa fii, dincolo de ce iti spune iubitul/iubita sa fii, dincolo de ce spun prietenii sa fii, dincolo de ce spune legea sa fii. Dincolo de toate astea este starea ta naturala.

Ai curajul si increderea sa o traiesti, sa o gusti, sa o recunosti iar si iar, sa ii fii recunoscator si va incepe sa fie din ce in ce mai pregnanta, din ce in ce mai clara, iar la un moment dat nu te va mai parasi. Nu te-a parasit niciodata de fapt insa era acoperita de vechile moduri de a fi, de vechile tipare.

Dar acum esti pregatit sa lasi toate aceste tipare sa cada, iar tu sa ramai drept, cu zambetul pe buze, caci te-ai regasit pe tine insuti! Cel mai frumos dar din intreg Universul.

Asa sa te ajute Dumnezeu!

Te imbratisez cu drag,

Marius

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.