Revedere

_DSC0075

Foto: AnnKriss

S-au intamplat atat de multe in ultima vreme, nici nu stiu de unde sa incep. Viata inseamna o continua desfasurare in fata privirii noastre constiente.

Am lansat oficial „Constient” si exista o uimire muta, o bucurie imensa, o recunostinta infinita fata de voi, cititorii acestui blog. Acesta este un spatiu deschis constientei, deschis romanilor din toate colturile lumii si este minunat sa vad prin interactiunile pe care le am cu voi cum puterea voastra creste, constienta voastra creste. Nimic nu este mai frumos ca o fiinta umana ce se trezeste si ma simt privilegiat pentru ca Viata m-a pus in primul rand la acest spectacol extraordinar.

Blogul trece si el la randul lui prin anumite transformari exterioare pentru ca totul sa fie cat mai disponibil si accesibil pentru voi.

Spuneam in trecut ca nu stiu unde vor duce toate astea, dar ma bucur atat de tare de fiecare moment petrecut impreuna. Este la fel de valabil si acum.

Anul acesta a fost unul plin: Video, Audio, Poeme, Mooji, Consiliere si acum „Constient”. Simt ca aceasta floare de abia acum incepe sa se deschida si sper ca mireasma ei sa ajunga la cat mai multe fiinte, sa le bucure sufletul si sa le linisteasca mintea.

Acesta este un articol de tip „revedere”, simt ca nu ne-am mai intalnit de mult in acest fel, chiar daca ultima scriere a fost de acum 5 zile. Ma bucur sa va revad! Las viata sa curga natural, las relatia dintre noi sa se dezvolte in mod natural, ma bucur de tot acest proces si ma inclin in fata a ceea ce sunteti cu adevarat, a ceea ce sunt cu adevarat, a ceea ce esti cu adevarat: Constiinta Pura.

Te imbratisez,

Marius

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.