Ramai ferm pe pozitie, caci in Viata aceasta, Tu Fiinta minunata, te trezesti

Ramai ferm pe pozitie, caci in Viata aceasta, Tu Fiinta minunata, te trezesti.

Lasa sa cada tot ce vrea sa cada, nu trebuie sa tii nimic in brate. Ce nu isi mai are locul in viata noastra va disparea in mod natural, ceea ce trebuie insa sa ramana, o va face in mod natural.

Asa ca in loc sa stai sa pansezi ranile, in loc sa incerci sa ii tii pe toti in brate, in loc sa incerci sa faci lucrurile sa mearga, sa mai incerci pentru a 1000-a oara ceva ce in mod evident nu a mers, mai bine lasi totul sa cada.

Ceea ce cade este falsul, ceea ce cade este ceea ce nu iti sustine cu adevarat existenta. Asa ca sa nu plangi dupa relatii, lucruri, joburi, afaceri. Nu plange, lasa-le sa cada. Tu nu ai nevoie sa te atasezi de nimic, Tu esti Sursa intregului Univers. Si draga om, te rog asculta-ma caci nu sunt cuvinte prea mari, ele sunt mult prea mici de fapt.

Ne-am obisnuit sa fim tarati prin noroaie, ne-am obisnuit sa fim tratati urat, ne-am obisnuit sa acceptam vorbe urate, ne-am obisnuit cu greul. Ne-am obisnuit cu uratul, ne-am obisnuit cu banalul, ne-am obisnuit cu falsitatea. Pentru ca ne-am obisnuit cu toate astea, am ajuns sa ne convingem ca ele sunt normale, ca asa ar trebui sa fie. Dar nu trebuie sa fie deloc asa.

Dumnezeu paseste pe acest Pamant prin intermediul acestei povesti pe care o numesti a ta. Gratia divina poarta acest trup prin apele acestea involburate. Ceva are grija de tine in fiecare moment, ceva are grija de El Insusi in fiecare moment.

Griji pentru ce o sa fie? Uita de ele. Nu ajuta la nimic.

Deschide ochii in miezul vietii tale, deschide ochii chiar Acum si suferinta se va termina. Nu a spus nimeni ca va fi usor, pot fi momente dificile intr-adevar, dar nu este nimic prea mult de fapt pentru Constiinta. Constiinta se afla Aici in Trupul tau, Constiinta se afla Aici si nu pleaca nicaieri.

Ramai ferm pe pozitie, caci in Viata aceasta, Tu Fiinta minunata, te trezesti.

Cu incredere in Inima ta, alaturi de tine,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.