A fi treaz

a fi treaz

A fi treaz in viata aceasta inseamna a fi liber de proiectiile mintii tale. Inseamna a nu te mai duce dupa nici o dorinta, inseamna a nu mai lua in brate nici o frica, inseamna a nu mai crede nici o poveste. Iar, cand vine vorba de povesti, ei bine, mintea detine multe povesti.

De aceea pentru a merge pe drumul acesta, vei avea nevoie de sinceritate fata de tine insuti. Sa fii dispus in orice moment sa admiti daca ai actionat dintr-un rol sau din Constiinta.

Nimeni nu este scutit de aceasta sinceritate, oricine ai fi va trebui sa iti ingrijesti casa, sa dai cu matura, sa ai grija ca praful mintii sa nu se astearna din nou.

Maestrul moare in fiecare moment si invie in fiecare moment.

Nu lasa trecutul sa se lipeasca de tine, iar viitorul, descopera ca se naste din acest moment. Daca faci proiectii si presupuneri despre viitor ajungi sa iti ingustezi foarte mult viziunea fata de viata, ajungi sa crezi ca viata poate fi traita numai intr-un singur fel, in acela in care proiectezi. Dar nu este deloc asa, lasa toate ferestrele si usile deschise, nu ma inhiba viata incercand sa o bagi in cutiile mintii pentru ca nu se va conforma, isi va urma de fiecare data cursul ei natural.

Fii sincer cu tine si nu ii mai pune vietii nici o eticheta, pentru ca daca etichetezi un moment drept fiind bun sau rau, atunci din nou cauti sa bagi acel moment intr-o cutie personala, iar viata va fi influentata de o perspectiva pe care tu singur ai pus-o. Niciodata perspectiva unei persoane nu are cum sa fie mai ampla si mai clara decat perspectiva intregului Univers.

Lucrurile se intampla si vor continua sa se intample, tu invata sa curgi cu viata, sa nu mai etichetezi si vei fi fericit.

Te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.