Momentul prezent – poarta catre Inima Ta

momentul prezent poarta catre inima ta

Apreciaza tot ce ai in viata asta. Nimic in Universul acesta nu te va tine in brate daca il dispretuiesti sau ignori.

Sa nu fii nici cu o jumate de secunda inainte sau in urma vietii tale. Fii total aici, la milimetru. Nu te grabi sa o iei inaintea evenimentelor si nici nu merge sa rascolesti cele ce au trecut. Viata este viata numai Aici.

Cateodata trebuie sa auzim cele mai importante lucruri din viata noastra poate de sute de ori pana cand le intelegem. Acesta este unul dintre acestea, de aceea il repet: Viata ta este Aici, Viata ta este numai Aici, nu mai pleca in viitor si nici nu te mai duce in trecut.

Prezentul este poarta catre Inima ta. Prezentul aduce claritatea necesara, Prezentul aduce increderea necesara, Prezentul aduce libertatea necesara de a scapa de sub tirania mintii.

Ani intregi, zeci de ani poate, am fost sub tirania mintii. a fost asa pentru ca nu ne-a fost prezentata alta cale, nu am stiut ca cea mai simpla si directa cale catre fericire se afla in momentul prezent. Pur si simplu a sta aici total. A fi aici, distruge toate credintele invechite create de mintea noastra.

Asa ca nu te mai tine de nimic din ce ai invatat. Nici o credinta, nici o preconceptie, nici o lectie, nimic, da-le pe toate deoparte. Ai curajul de a sta singur, gol, fata in fata cu propria-ti maretie.

Pentru minte aceste lucruri fie vor parea banalitati, fie ceva mult prea mare, imposibil de atins, dar nu conteaza ce spune mintea ta, eu vorbesc cu Tine. Eu iti cunosc potentialul, stiu cine esti cu adevarat si stiu cine nu esti cu adevarat.

Ma adresez Fericirii din Tine, ma adresez Iubirii din Tine, ma adresez Adevarului de tine. Acestea nu tin cont de nici o regula, caci Constiinta nu are reguli, Constiinta pur si simplu este, din acest motiv dragul meu cititor iti pot scrie toate astea, din acest motiv poti citi toate astea.

Sunt si Esti, iar asta intr-o buna zi vei constientiza ca este cel mai important.

Iti doresc ca acea zi sa fie astazi.

Cu iubire,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.