Viata aceasta este dedicata total lui Dumnezeu si a celor ce vor sa il afle pe Dumnezeu

Viata aceasta este dedicata total lui Dumnezeu si a celor ce vor sa il afle pe Dumnezeu

Fiecare zi este o binecuvantare.

Viata danseaza in fata ochilor tai constienti. Viata are o muzicalitate doar a ei, un ritm aparte, un ritm ce nu poate fi perceput prin intermediul mintii. Viata nu are nevoie sa faca nimic pentru a te tine pe tine in brate, tu in realitate esti mereu in bratele ei, totusi ai aceasta optiune de te pierde in visare. De a te crede un individ separat de existenta, un individ cu o simpla viata, un individ ce s-a nascut si intr-o buna zi o sa moara. Dar toata povestea asta este un vis.

Nu este adevarat.

TU nu te-ai nascut niciodata si nici nu vei muri vreodata. S-a nascut ceea ce numim corp si va muri ceea ce numim corp, insa Constiinta ta nu are cum sa moara, pentru ca nu face parte din lumea aceasta, Constiinta este dincolo de tot si de toate si nu este afectata de nimic. Indiferent ca tu crezi aceste cuvinte, sau ca nu le crezi, nu conteaza de fapt pentru Constiinta.

De ce iti spun toate astea? Pentru ca exista o parte din tine ce le poate recunoaste drept fiind adevarate. Acea parte nu face parte din identitatea ce o manifesti aici pe Pamant, acea parte nu face parte din mintea ta, acea parte este primordiala si nu este o parte de fapt, este Constiinta Pura.

Ce misiune imposibila, de a incerca sa indici prin cuvinte ceea ce nu poate fi transmis prin cuvinte…

Dar nimic nu este in zadar, caci aceste cuvinte, chiar si ele virtuale au in interiorul lor energia de care vorbesc. Energie Sursei insoteste aceste vorbe si aceasta Energie este cea care te ajuta de fapt intr-un final sa intelegi si mai important sa traiesti, sa descoperi ceea ce exprim aici.

Gratia divina lucreaza in fiecare moment in Viata Celui ce vrea sa fie liber. Cel ce vrea sa il intalneasca sincer pe Dumnezeu, aceluia nu i se va refuza aceasta dorinta.

Ma inclin,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.