Viata Constienta – Eveniment Bucuresti 23 – 24 Martie 2019

Viata Constienta

Constienta implica dedicare totala Vietii. Cand pasim pe drumul Constientei deseori descoperim ca suntem singuri, ca nu este nimeni care sa ne inteleaga cu adevarat procesul prin care trecem.

Imi aduc aminte acum de momentul in care si eu am pasit pe acest drum fabulos. A fost un haos total, cautam dar nu stiam exact ce caut, lucrurile care erau intelese astazi, maine erau uitate, iar setea de a intalni alte fiinte asemeni mie, alte fiinte dedicate 100% cunoasterii de sine, era de multe ori aproape imposibil  de oprit.

Am inceput sa scriu ceea ce descopeream in interiorul meu. La inceput era putin cam haotic pentru ca la fel era si interiorul meu, insa descoperisem ca atunci cand scriam lucrurile se clarificau si o pace venea pentru a sustine procesul in care ma aflam. Cunoscand aceasta sete de a intalni alte fiinte constiente m-a facut sa impartasesc ceea ce scriam pe un blog, pe blogul acesta. La inceput scrierile erau brute, multe dintre ele nu tineau cont de semne de punctuatie, nu era nici o regula ci doar o cautare interioara manifestata pe o coala virtuala.

Pe masura ce viata mea isi urma cursul firesc, scrierile de pe blog au inceput sa se rafineze si din ce in ce mai multe fiinte au inceput sa apara in acest spatiu virtual. Iar aceste fiinte au inceput sa imi scrie, sa isi marturiseasca recunostinta pentru cele citite si sa imi puna intrebari legate de acest proces de trezire al fiintei umane.

Tot ce am descoperit in interiorul meu s-a maturizat si s-a asezat, iar aproximativ acum 1 an si jumatate s-a nascut oficial Consilierea Individuala – un spatiu deschis celor ce au intrebari profunde despre viata si care vor sa duca acest proces al trezirii pana la capat. Pentru ca nu ma aflam in Romania, majoritatatea discutiilor s-au produs online insa pentru mine cat si pentru cei veniti in consiliere a fost o dovada ca ceea ce suntem cu adevarat, Constiinta pura, nu este limitata de nici un cadru fie el online sau offline. Trairile si constientizarile din consiliere sunt reale si viata oamenilor este transformata in mod real.

Mergand mai departe prin acesta istorisire ne gasim in luna Noiembrie a anului 2018 in Bucuresti la prima intalnire fata in fata pe care am avut-o cu o parte din voi (poze aici). A fost la pre-lansarea Cartii Constient si a fost primul eveniment oficial pe care l-am tinut in Romania de cand impartasesc aceste informatii/trairi/constientizari. A fost extraordinar sa descopar ca sunt atat de multi oameni care rezoneaza cu ceea ce spun si traiesc ceea ce spun. Pur si simplu m-am indragostit de aceasta interactiune directa cu voi, iar asta m-a impins sa vin mai des in Romania pentru a ma intalni cu cat mai multi dintre voi. Pentru a privi impreuna la aspectele ce ne tin din a fi fericiti, ce ne tin din a manifesta in mod constient Adevarul a ceea ce suntem, Constiinta pura.

Ultima oprire a acestei mici istorii se petrece acum aproximativ 10 zile. Am realizat prima retragere in tacere impreuna cu alte 6 fiinte. A fost o retragere plina de revelati in care fiecare fiinta a exprimat clar ca se afla aici pentru a recunoaste si pentru a trai ceea este cu adevarat. Fiecare fiinta din aceasta retragere a marturisit ca vrea sa se cunoasca cu adevarat, pana la capat, trezire totala de sub tirania mintii. Spun toate aceste lucruri pentru a confirma ca se poate. Pentru a dovedi ca nu esti singur in acest drum, ca sunt foarte multi oameni care au intrebari asemanatoare cu ale tale, ca sunt foarte multi oameni care au probleme asemanatoare cu ale tale, ca sunt foarte mult oameni ce se cauta pe ei insisi si foarte important ca sunt din ce in ce mai mult oameni constienti, ce au descoperit ce sunt cu adevarat, iar acum manifesta din ce in ce mai clar asta in viata lor de zi cu zi.

Ne gasim acum in prezent, unde in alta parte daca nu in prezent?

De aici deschid o invitatie pentru tine pentru a ne intalni poate pentru prima data fata in fata sau poate pentru a ne reintalni din nou.

Te invit pe 23 si 24 Martie in Bucuresti pentru a simti impreuna Constienta, Prezenta si Iubirea lui Dumnezeu. Pentru a simti impreuna ca nu suntem separati de Sursa, de Adevar, de Constiinta Pura si pentru a descoperi cum sa traim asta in viata de zi cu zi intr-o societate care in multe momente nu sustine deloc acest proces extraordinar al trezirii spirituale.

Daca simti in interiorul tau ca rezonezi cu ceea ce scriu probabil ca a venit momentul sa ne intalnim astfel. Este o mare bucurie pentru mine pentru ca pot sa impartasesc acest eveniment cu voi. Acolo unde exista deschidere catre Adevar, Dumnezeu creeaza ambientul necesar pentru ca recunoasterea sa se produca.

In ambele zile voi sta in fata ta pentru a raspunde la intrebarile ce se nasc. Vom descoperi impreuna ce inseamna sa fim prezenti in viata noastra indiferent de circumstante, vom descoperi impreuna ce este de facut atunci cand apar tendintele mintii de a acapara Viata Pura ce se afla in acest moment.

Program

In fiecare zi evenimentul va dura aproximativ 5 ore cu o pauza de jumatate de ora. In aceasta pauza vor fi servite gustari ( ceai, fructe si o surpriza din partea casei )

Evenimentul incepe la ora 11:00 atat Sambata 23 Martie cat si Duminica 24 Martie.

 

Locatie

Strada Ștefan Burcus nr.10, Sector 1, București.

Eveniment incheiat, consulta calendarul de evenimente aici, pentru a descoperi urmatoarele evenimente.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.