Tu nu trebuie sa ramai o enigma pentru tine

tu nu trebuie sa ramai o enigma pentru tine

In loc sa incercam sa cream noi moduri de a fi, cel mai simplu este sa fim deja cum suntem. Cand este timpul sa se produca o schimbare in viata noastra, ea apare in mod natural, o simtim.

Energia pur si simplu incepe sa curga intr-o noua directie. Fii doar deschis, permite-i sa curga, permite-ti sa fii asa cum viata te modeleaza.

Nu te opri in drum si nici nu incerca sa creezi noi drumuri cu forta. Simte Viata, ce iti sopteste acum? Ce vrea corpul tau acum? Te asculti indeajuns de mult, indeajuns de atent?

Toata viata aceasta o traiesti cu tine insuti, de aceea va trebuie sa descoperi cine esti. Tu nu trebuie sa ramai o enigma pentru tine.  Cand apar reactii surprinzatoare, cand simti ca ai actionat sau reactionat aiurea, asta este pentru ca nu te cunosti indeajuns de bine.

De aceea priveste omule, priveste in interior. Lasa pentru un moment exteriorul cu toate povestile sale, scufunda-te in profunzimile fiintei tale, descopera misterul ascuns al unei fiinte umane.

Nu trage concluzii pripite si nici nu lua dupa tine teorii, patrunde in interior intr-un mod curios, atent. Este o noua lume, fii deschis in fata ei.

Nu te pierde in nici o poveste, lasa toate senzatiile interioare sa fie, lasa-le sa se prezinte singure, tu doar ramai aici pe loc, continua sa simti, continua sa privesti. Astfel te descoperi pe tine, astfel descoperi ca fiinta ta nu este un substantiv ci un verb.

Nu trebuie sa gasesti ceva anume, doar ramai deschis, inteligenta fiintei tale stie de la sine ce este de facut, tu doar fii aici.

Te imbratisez,

Marius

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.