Zboara

zboara

Orice ai face Viata este un miracol.

Deschide ochii.

Scoate-ti capul din probleme, si respira omule, respira.

Ai uitat de ce ai venit aici. Nu ai venit aici pentru a munci de dimineata pana seara, nu ai venit aici pentru a te tarai prin noroi, ai venit aici sa zbori.

Tu ai aripi, foloseste-le.

Zboara.

Daca privesti in jur si nimeni din jurul tau nu zboara, sa nu crezi ca asta este normalitatea, sa nu crezi ca asa trebuie sa fie. Sa nu mai crezi nimic pana nu traiesti tu cu adevarat pe pielea ta.

Indiferent de ce ar spune lumea, tu crezi in Inima ta.

Acolo iti este puterea.

Foloseste-o.

Viata pe acest Pamant nu s-ar fi transformat in forma pe care o vedem noi astazi in societate daca nu erau acei nebuni la vremurile lor, acei nebuni ce veneau cu idei de care nu mai auzise nimeni niciodata. Si de ei s-a ras, nici ei nu au fost luati in seama si desigur au fost multe momente in care si lor le-a fost greu. Datorita lor avem acum masini pe strada, datorita lor avem electricitate, case, strazi, datorita lor nu stam inca intr-o pestera, cu bata langa noi, tremurand de frig sau groaza.

Omenirea a evoluat in moduri extraordinare, iar noi ne aflam in varful acestei evolutii. Ne permitem luxum sa contemplam la nemurirea sufletului.

Anii din viata ta vor trece, au trecut ceva pana acum si cu sinceritate, tu fata in fata cu tine acum: ai facut ceva ce intr-o buna zi nu se va distruge? Este ceva facut etern? Nu sunt cinic, ci pur si simplu intreb. Toate lucrurile pe acest Pamant au rostul lor si le vom face, nu spune nimeni sa renuntam la nimic. Modul in care o facem si mai important, locul din care o facem, va determina cat de fericiti suntem.

Actionezi cu Inima sau cu Mintea?

Ele ajung sa mearga impreuna, atunci cand descoperi ca nu esti nici ceea ce gandesti dar nici ceea ce simti.

Tu esti Cel Constient de ele si odata ce ramai in locul din care ele sunt simtite, ne mai ducandu-te cu povestile si creatiile lor, in acel moment esti liber sa te bucuri de creatiile lor.

Esti aici sa zbori, zboara.

Esti aici sa fii liber, Fii.

Esti aici pentru a experimenta minunea de a fi uman.

Esti mult prea mare pentru a esua.

Iti spun Adevarul.

 

Te imbratisez,

Marius

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.