Momentul de liniste – Episodul 10

strawberry-4186310_1280

Intrebarile de astazi:

„1. Bună, MARIUS TE URMĂRESC DE MULTA VREME OARE MA POTI AJUTA PUȚIN CU ANXIETATEA CUM SA O FAC SA DISPARĂ? Aștept un răspuns cu mult drag.”

„2. Buna Marius m-am intors din nou desi credeam ca nu ma mai intorc cu catva timp in urma am crezut ca in sfarsit am descoperit cine sunt eu eram cum zice Mojji pasarea care nu face nimic doar priveam la ginduri cum vine si pleaca la viata care se desfaroara singura fara a face ceva nu am cuvinte cum ma simteam de fapt nu simteam nimic si totus parca era ceva pace liniste bucurie dar toate astea pina intr o zi pina cind a aparut o problema atunci parca ceva sa intimplat mintea sia intrat bine in joc si nu am mai fost capabila sa fiu linistita emotiile de frica de teama … apoi tiam scris mi-ai spus stai cu durerea si imediat vorbele tale m-au linistit si linistea a aparut din nou Intrebarea este :De ce nu am putut sa ramin atenta si linistita in acel moment si de ce aveam nevoie de o siguranta de exemplu un raspuns de la tine de ce nu vedeam ca nu e nimic grav si ca e doar o situatie care daca se rezolva sau nu orcum va trece pentru ca nimic nu ramine ? Multumesc multumesc multumesc.”

Aboneaza-te aici la canalul de YouTube.

Daca ceea ce ai ascultat te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.