Momentul de liniste – Episodul 11

art-astronomy-constellation-2264753

Intrebarile de astazi:

1.”Bună Marius ! Ne poți spune într-un moment de liniste , ceva despre apatie și izolare ? Mulțumesc. ”

2. „Bună Marius… îmi pare rău că nu am mai ajuns sâmbăta… nu m-am simțit în apele mele deloc și a mai fost și lipsa de bani… însă mai presus de tot, am vrut sa merg în natura, sa ma încarc fiindcă am atât de puține momente din alea…. 😐 deși mi le doresc atât de mult… Am un copil, care încă e mic, sunt singura doar eu cu ea și rar găsesc pe cineva care sa stea cu ea ca să mai pot ieși și eu, chiar și pentru o plimbare. Părinții sunt departe, deci practic nu e nimeni care sa ma ajute… și din acest motiv simt ca ma pierd pe mine, ma simt legata de mâini și de picioare, ma simt ca într-o cușcă și tot ce vreau e libertate…. ma simt prizoniera în viata mea… iar asta ma sufoca!!! Nu vreau libertate pentru a face nu știu ce lucruri mărețe, însă îmi doresc sa trăiesc viata asa cum îmi vine, sa ies, sa ma plimb, sa merg oriunde, oricând, chiar și sa zac dar sa știu ca nu trage nimeni de mine, cum e în cazul meu copilul care are nevoie de mine. Am simțit sa îți scriu toate astea și sa întreb ce pot sa fac, ca să nu mă mai simt prizoniera în viata mea?! Vreau sa ma simt libera și îmi iubesc copilul, nu e vorba de asta… dar uneori iar în cazul meu de cele mai multe ori, am nevoie de spațiu… de eu cu mine…. iar faptul ca nu îl pot avea ma scoate din minți…. 😐 Ce sa fac? Îți mulțumesc pentru orice mi-ai spune… și mulțumesc pentru ca Ești. ”

Aboneaza-te aici la canalul de YouTube.

Daca ceea ce ai ascultat te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

2 gânduri despre „Momentul de liniste – Episodul 11

  1. Esti un Om minunat! Simt atâta pace când te ascult vorbind! Ceea ce transmiți tu trece de orice filtre ale minții… merge direct in Inima, pe care o simt pulsând ca pe o energie concentrica. Mulțumesc!

    1. Minunat draga Nadia, ma bucur foarte mult ca esti Aici, continua sa stai in acea energie, va face minuni in viata ta. Te imbratisez 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.