Momentul de liniste – Episodul 8

momentul de liniste episodul 8

Intrebarile de astazi:

1.Am o nelămurire și nu înțeleg de ce.. mă afectează,dar mai puțin ca înainte…dar totuși mai este ceva . Deci… șeful ..m-a amenințat că dacă nu fac..x..lucru… caută pe altcineva..soțul meu ..de câte ori era o „ceartă”în casă..timp de 30 ani de când suntem căsătoriți.. mă amenința.. când nu-i convenea ceva… că mă părăsește și pleacă la părinții lui..acum au decedat ..și nu mai zice așa.. doar că mă lasă și pleacă…fiica mea..l-a auzit pe tatăl ei…și la cea mai mică dispută.. când îi zic ceva ce nu îi convine ..abia așteaptă să plece de acasă.. și fratele meu în timp…”m-a amenințat”.. nu înțeleg de ce și ce aș putea face .. să nu mă mai deranjeze deloc..de ce atrag…aceste situații eu?

2. Buna. Ai putea face un video cum sa scapam de frica de boli,in special cancer. Contempland si vorbind cu Sinele meu superior stiu ca nu merit asta si ca orice am face in viata trebuie sa ne eliberam de vina si regrete pentru ca orice este realizat intr un context…Insa ma tot lupt cu mintea care ca un copil de 5 ani e speriat de notiunea de pedeapsa si imi spune ca poate merit o pedeapsa..e ca si cand mintea ma saboteaza sa ma iert si sa ma accept neconditionat, ci doreste pedeapsa. Multumesc.

3. Cum pot sa ma mentin intr-o stare constienta ?

4. Marius multumesc pentru tot ce faci pentru noi,eu te-as intreba de ce nu reusesc sa raman in inima asa cum zici tu?

Aboneaza-te aici la canalul de YouTube.

Daca ceea ce ai ascultat te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Un gând despre „Momentul de liniste – Episodul 8

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.