Momentul de liniste – Episodul 12

momentul de liniste episodul 12

Intrebarile de astazi:

1.”Buna seara. Iti cer un sfat, am o stare fizica de om epuizat ,stiu ca asta-i de la starea mea emotionala si de la conjunctura toxica din casa. Te intreb ,m-ar ajuta sa ma apuc de facut acasa exercitii yoga? As reusi sa ma detasez de ce-i in jurul meu? Eu nu am facut in viata mea sport si sunt intepenite toate articulatiile.Si am si 54 de ani. Am citit undeva ca yoga te relaxeaza mental. Imi inspiri incredere si m-a intereseaza ce ma sfatuiesti tu. Daca ai timp. Multumesc cu recunostinta. Noapte buna.”

2.”Exersez la starea de gol ,de abandonare totala pe care tu le exprimi atat de frumos… pare foarte simplu, dar nu este! Si cand ma gandesc ca aceea e starea noastra naturala… realizez cat de mult ne-am departat de noi insine, trist, foarte trist! Merg pe drumul spre mine, usurel, ma m-ai impiedic,mai uit , insa cuvintele tale imi amintesc cine sunt. Nu intotdeauna inteleg poate profunzimea lor dar ating acolo o coarda sensibila care incepe sa vibreze. Iti multumesc.”

Vizionare placuta:

Aboneaza-te aici la canalul de YouTube.

Daca ceea ce ai ascultat te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.