Viata Constienta – Bucuresti – 27 si 28 Iulie

Viata Constienta Bucuresti 27 si 28 Iulie

Ne intalnim pentru a trai si a manifesta ceea ce suntem cu adevarat. Am descoperit in viata mea ca pentru a fi cu adevarat fericit trebuie sa tintesti dupa cel mai inalt lucru posibil.

Prin Gratia Maestrului meu Mooji am descoperit ca cel mai inalt lucru posibil este sa afli cine esti cu adevarat. Orice altceva am descoperi in viata aceasta va fi trecator. Ceea ce esti, ceea ce sunt, ceea ce suntem cu adevarat nu este trecator.

Am venit in aceasta viata pentru a descoperi asta. Pentru a descoperi cine suntem cu adevarat. Pentru ca aceasta descoperire sa se produca trebuie ca Inima noastra sa bata doar pentru asta. Fiecare celula a corpului asta sa fie dedicata lui Dumnezeu, inchinata Lui, lasata in Voia Sa.

Ne intalnim pentru a trai si a manifesta ceea ce suntem cu adevarat. Jumatatile de masura trebuiesc lasate deoparte. Inima mea bate pentru cei ce vor sa cunoasca Adevarul despre ei insisi. Nu am cum sa va vorbesc Adevarul pentru ca El este dincolo de cuvinte. Va pot insa arata directia catre El, directia in care sa priviti. De vazut veti vedea singuri, este destinul si bucuria voastra sa vedeti singuri.
 
Tot ce vom face in aceasta intalnire este dedicat lui Dumnezeu, este dedicat cunoasterii de Sine, este dedicat incheierii suferintei. Am suferit destul, este timpul sa ne trezim dragii mei.

Lansez aceasta invitatie catre tine, daca o simti in Inima ta, sa stii ca este dedicata special tie. Onoreaz-o.

Fiecare aspect al vietii tale se va transforma si inflori in moduri imposibil de pus in cuvinte, dar trebuie sa faci primul pas, trebuie sa fii deschis pentru asta. Lasa-te in bratele lui Dumnezeu si El va avea grija de tot.

Participare

Pentru a participa la acest eveniment contributia sugerata este de 150 RON pentru o zi si 250 RON pentru ambele zile. Chiar daca nu dispui de aceste sume, insa iti doresti cu adevarat sa participi usa este deschisa pentru tine, paseste cu incredere.

Program

In fiecare zi evenimentul va dura aproximativ 5 ore cu mici pauze intre discutii sau meditatii. In aceasta pauze vor putea fi servite gustari din partea casei.

Evenimentul incepe in ambele zile la ora 10:00 si se termina aproximativ la ora 15:00.

Locatie

Strada Ștefan Burcus nr.10, Sector 1, București.

 

Pentru orice intrebare legata de participarea la acest eveniment te rog sa imi lasi un mesaj aici: contact.

Ne (re)vedem in curand dragilor, va imbratisez!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.