Nimeni nu este mai presus decat nimeni, toti suntem Unul – impartasirea unei prietene

Nimeni nu este mai presus decat nimeni, toti suntem Unul

Daca acum cateva zile am postat impartasirea unui prieten: „Dumnezeu – de la teorie la practica – impartasirea unui prieten” – o poti citi aici, aceasta impartasire a inspirat o alta fiinta sa impartaseasca cateva randuri din Inima. Am rugat-o sa o impartasesc mai departe cu voi. Va invit sa cititi cu Inima deschisa:

„Draga Marius, draga om frumos, draga inger de om care ai ales sa manifesti atributele lui Dumnezeu !

Iti scriu pentru ca citind marturia prietenului tau la subiectul: Dumnezeu – de la teorie la practica, lacrimi mari au inceput sa se rostogoleasca pe fata mea ca o recunoastere a Adevarului ce se exprima atat de clar si intuitia, mi-a soptit ca este timpul sa-ti scriu, sa ti impartasesc trairea mea .

De curand m-am intors din Peru ,din calatoria vietii mele… Unul dintre obiectivele organizatoarei a fost sa urcam pe Rainbow Mountain situat la 5036 m, dar turistii urca practic de la 4400 m, pentru ca pana acolo se ajunge cu microbuzul. Escaladarea este de doar 4,5 Km si o poti face in jur de 2 ore. Acolo, la acea inaltime , unde aerul este rarefiat, incepe calatoria ta cu tine …

In timp ce urci, o stare de rau te cuprinde din toate partile, o simti cum creste in tine si tot felul de ganduri vin sa-ti vanda si sa-ti spuna povesti. Acolo , eu cu mine, stiam ca pot sa parcurg acea distanta, pentru ca stiam , ca Dumnezeu este cu mine, este in mine.De-a lungul vietii am avut confirmari ca Dumnezeu nu ma lasa niciodata, daca nici eu nu-L las (nu-L pierd, nu ma indepartez de El). Si cum urcam cu mare greutate, oprindu-ma aproape la fiecare pas, in mine a inceput sa curga o imensa recunostinta fata de El, fata de maretia creatiei Lui si lacrimi de durere , de constienta ,ca nu realizasem parca aceasta maretie, decat la nivel mental. Hohoteam si ma opream la fiecare pas ,cerandu- mi iertare pentru aceasta lipsa de constientizare avuta pana in acel moment. Simteam ca ma intorc Acasa ,ca acel drum ,este drumul intoarcerii Acasa , ca eu sunt pelerinul, sunt fiul,care in sfarsit se intoarce cu iubire in iubirea casei din care a plecat.

Pe acel varf, am constientizat, ca pentru toti cei care plecam in calatoria noastra spirituala cu sacul de intrebari obisnuite: cine sunt eu, care este rostul meu in aceasta lume, care este darul meu pentru aceasta lume … exista un singur raspuns pentru toate acestea,si anume, ca venim sa fim si sa exprimam iubirea sub o infinitate de aspecte. Ca venim sa fim si sa exprimam atributele lui Dumnezeu in aceasta Lume , ca nu este nimic de cautat si nimic de gasit , ca noi suntem si cautatorul si gasitorul , ca nimeni nu este mai presus decat nimeni si ca toti suntem Unul. Am plans mult timp, asezata in aceasta intelegere care curgea acum in mine, dimpreuna cu recunostinta pentru tot si toate.

Ma inclin cu recunostinta pentru tine, draga om frumos !

Violeta Neci Velicu”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.