Viata Constienta – Bucuresti 7 si 8 Septembrie

Viata Constienta Bucuresti 7 si 8 Septembrie

Evenimentul Viata Constienta va pasi de data aceasta pe meleagurile Bucurestiului atat in minunata sala de la Studio 1002 cat si in parcul Herastrau.

Tot ceea ce vom face de data aceasta va fi pentru a simti impreuna ca o Viata Constienta se refera atat la evenimentul spiritual in sine cat si la viata de zi cu zi.

Am auzit de multe ori cum oamenii ce merg la diferite intalniri spirituale spun ca acolo este totul bine si usor, dar intorsi apoi in societate li se pare foarte greu sa fie prezenti, sa nu mai fie furati de pacalelile mintii.

De aceea va invit dragilor la un eveniment diferit fata de celelalte. Un eveniment in care o parte a orasului Bucuresti se va transforma in „sala noastra de lucru”.

In ce consta evenimentul?

Fiecare eveniment de Viata Constienta este diferit. Discutiile, exercitiile sau meditatiile sunt adaptate de fiecare data in functie de fiintele prezente la eveniment. Iti pot spune ce este posibil sa facem, lasand apoi Viata sa aleaga in fiecare zi concret ce vom face. In Viata Constienta se pot intampla:

  • Discutii libere despre recunoasterea Sinelui, meditatie, starea de prezenta si orice alte intrebari ce se afla in legatura cu aceste subiecte
  • Eu Simt – un exercitiu extraordinar de constientizare a gandurilor, emotiilor si starilor, pentru cei cu adevarat deschisi Eu Simt aduce recunoasterea Sinelui
  • Meditatie prin Dans
  • Mers Constient
  • Privirea in Oglinda
  • Meditatie
  • Introspectie

Acestea sunt mici indicatoare legate de ce putem face, de fiecare data Viata are grija sa imbine totul perfect pentru a scoate la suprafata pentru fiecare fiinta in parte aspecte din viata lor ce trebuiesc constientizate.

De aceea daca rezonezi cu ceea ce este scris, daca Inima ta bate pentru Libertate te invit sa vii.

Program

Sambata si Duminica de la 11:00 la 16:00

Ne intalnim la Studio 1002, adresa: Stefan Burcus, nr 10 (intrarea din spatele curtii), Bucuresti, Romania

Participare

Contributie sugerata: 150 RON participare o zi, 250 RON participare in ambele zile. Daca nu dispui de aceste sume, dar Inima ta bate pentru libertate, lasa-mi un mesaj in privat aici – contact.

Atentie

Atentie la mintea care va incerca sa te pacaleasca, sa te faca sa nu vii eveniment desi in Inima ta simti ca vrei sa vii. S-a intamplat de multe ori sa vad cum cele mai banale motive se pot transforma in motive de viata si de moarte in ziua evenimentului, de aceea simt sa iti spun asta. Mintea va incerca sa te pacaleasca, constientizeaz-o si nu o mai crede.

 

Viata aceasta este pentru libertate, haideti sa ne bucuram impreuna de libertate. Haideti sa traim impreuna o Viata Constienta!

Va imbratisez cu drag,

Marius

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.