Dualitate prin non-dualitate si credinte

Cand spui ca fericirea depinde de factorii exteriori, pui fericirea intr-o temnita, se va elibera si te va parasi.

De asemenea daca spui ca fericirea depinde de factorii interni, desi aceasta schimbare a atentiei, de la exterior la interior va produce o schimbare mare a nivelului calitatii vietii tale, in realitate nu reprezinta capatul drumului spiritual.

Fericirea nu depinde nici de exterior nici de interior pentru ca in realitate ele nu exista. Atata timp cat pastram aceasta dualitate: afara – inauntru, bine – rau, Dumnezeu – Diavol, adevarata fericire va fi acoperita.

Pentru ca prin dualitate nu vei vedea decat un aspect al intregului, nicidecum Intregul in toata splendoarea Sa.

De asemenea, putem crea dualitate inclusiv prin tipul de abordare non-duala. Cand ajungem sa credem ca nu exista nimic sau ca totul este un intreg etc. Una este sa traiesti aceste lucruri si cu totul alta este sa crezi in ele.

De aceea dragilor, mare atentie in ceea ce credeti pentru ca nimic din ceea ce poti crede nu va reprezenta vreodata realitatea ci doar o poza de-a ei, ceva fals.

Astfel, descopera ca dincolo de orice concept, ceva cu adevarat Viu exista aici. Nu ma crede pe cuvant pentru ca iar pici in dualitate, ci investigheaza.

Investigheaza frenetic, ca un nebun, ca un vesnic indragostit ceea ce este simtit Viu Aici si Adevarata Fericire este gasita si realizat faptul ca nu a fost pierduta niciodata de fapt.

O mare imbratisare! Cu drag,

Marius

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.